Hiinaka tuled

Discussion in 'Help!' started by Erroho, Juuli 28, 2012.

1. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    Selline mure siis, et kust võtta hiina rollerile pool- ja täistulede vool? Kas süütelukust või kuskilt mujalt?

Nimelt originaalis on ju nii et kui süüde sisse lülitada siis suunatuled ja tagumine pidurituli hakkab tööle, muud aga ei põle.

2. Risto5

Risto5 Member

215
    0
    16
    Süüde sees ei peagi sul täis/park - tuled põlema . Ainult siis kui mootor tiksub

3. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    Aga kuidas ma pean siis juhtme ühendama, et niimoodi tööle hakkaks?

4. Jan..olen.

Jan..olen. Member

223
    0
    16
    Akut ei tõmba tühjaks, kui mootor ei tööta, aga süütest tuled ühendad?

5. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    Seda ma kardangi et kui panen otse akult siis võib aku lihtsalt tühjaks tõmmata.
    Aga kas on äkki mingi relee või asi vahel originaalis??

6. Jan..olen.

Jan..olen. Member

223
    0
    16
    Pole veel oma silmaga ühtegi rollerit näinud, kus süüte keeramisel kohe tuled süttivad. Küll olen näinud, et LED-id vms, aga et pool- või täistuled pole tõesti näinud. Kindlasti kuskil on see niimoodi aretatud.

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Sym jet sport-x on üks nendest.
    Aga ühendus on kerge, mähisest tulev tulede vool, läbi lõigata enne pingekat ning tulede poole jääv osa läbi süüteluku akule. Tulesid saad ikka reguleerida tuledelülitist.

8. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    No ma tahaksingi, et süüte sisse keeramisel pool- ja täistuled põlema ei hakkaks. Kuidas sellist olukorda saavutada? Kuidas peaksin juhtmed ühendama?

9. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    Oskab keegi aidata ?

10. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0

Võta tuledelülitisse toide läbi süüteluku.

Jaga seda lehte