Tere endal on 50cc TMS muidu korras aga liikus aeglaselt kohalt ära. Otsustasin vahetada ära sidurivedrud ja rullikud. Kollaste sidurivedrude ja 5 g rullikute vastu.Probleem selles et roller muutus peale tuunimist hoopis aeglasemaks.Häält teeb küll võimsamat aga kohalt läheb aeglasemalt ära kui enne. Mis võiks olla probleem kas keegi oskab aidata? Kõik mõtted on teretulnud
No shit sherlok !!! kõik on õigesti tehtud aga ei tea mis valesti on !!! Mul on vaja abi mitte mõnitusi!
makes sense... kus ta siis õigesti tehtud on kui kiirendus pasemaks läks jne? pane vanad tagasi saad korda ju sherlok
Ei no sellest oli küll nüüd suur abi, ega ma polekski selle peale ise tulnud, et jupid tagasi vahetada. Oled saa alles geenius !!!
Mis tagasi, tra, sa tuunisid sitaaugini ja nüüd paned originaaljupid tagasi. Teele oled peast vä? Juba annad alla Õiged tüünerid lasevad nii, et ninast veri väljas 24h/7 .
:lol: :lol: :lol: okei, ma jagan natuke tarkust, pane koonukas ja düüs mingi 70 ühikut suurem, siis saab kõik korda! :lol:
:lol: :lol: Ei aga reaalselt, kui "tuuninguga" liigub sitemini, siis ei aita see tuuning midagi ning lükka stock asjad tagasi, kestab kauem ning liigub paremini.
Kui sa midagi "tuunid" siis peab ka peas mõistust olema ja mootori tööpõhimõtte algteadmised vähemalt teada. Lihtsalt mingi kulina külgekruvimine EI ole tuunimine. Peab ka teadma kuidas see kulin kogu muu kompotiga tööle häälestada.