väiksed koopjad vm? mõni vähe aga ikkagi. vabandan halva kvaliteedi pärast. kergelt öeldes on see pilt sitasti tehtud, loodan, et masina omanik ei pahanda pildi kasutamise eest.
Re: Hiinakad see teine sr50 on päris sarnane, samas hiinakad on ka bmw x5 jms autosid järgi teinud, aga neid ei ole vist euroopasse veel toodud/lubatud, samas rollerid saavad vist k6ik euroopasse, kuigi osade kvaliteet ja turvalisus on allapoole igasugust arvestust
Re: Hiinakad seda teist sr50 müüakse ka meil automaailmas, vaese mehe sr50r ütleks ma sellekohta.välimus ikka nii jubedalt maha ahvitud, mootor on muidugi nagu ikka, mingi 2,2 (või oli 2,6kw) 4t.
Re: Hiinakad kle sellist masinat annab leida mida ei oleks hiinlased järgi teinud ... booster ,aerox ja palju muid on veel järgi tehtud...
Re: Hiinakad Aeroxi chida ed. pole ka silma jäänud Aga kurat nad uue nrg ka maha teinud, seda ma ei teadnudki
Re: Hiinakad palun.. aerox china ed selle kohta oli isegi teema foorumis aga pilte pole hetkel leidnud aga olen näinud ..... kuskil oli eestis müüa isegi
Re: Hiinakad no automaailma kodulehel ka see sama pilt, ei usu, et nad enda kliente pettaksid valede piltidega.
Re: Hiinakad Segi oled kammind või? Saa aru, pilti on Photoshopis vms kohas muudetud või isegi pildistamise ajal on valgus valesti langenud. Oled Sa kuskil näinud rohelisi rehve? Palju õnne...
Re: Hiinakad http://www.motojazz.ee/index.php?action ... 6&lang=est ja kes on pildil(õige vastus hiinlaste versioon area51st )
Re: Hiinakad Kus juures Scooter-Attackis on Siniseid,Punaseid,Rohelisi ja Kollaseid rehve müüa. Ja see pilt on totaalne photoshop, ma tahaks tõesti sellist masinat ennem näha kui usun, et just täpselt selline on olemas.
Re: Hiinakad tahaks seda baotjan 6 oma silmaga ära näha Esi tuled tunduvad nagu angel eyes.. ja üldse.. kui sarnane ta siis tegelikult SR R'iga on.