Sai siis endale muretsetud korralik ja peaaegu uus roller Punane Roller/Mopeed, 50cc 4-taktiline õhkjahutusega mootor võimsusega 2kW (3hp), kütusepaagi maht 4l, elektriline ja jalaga käivitus, Esipidur ketas. Tagapidur trummel. Läbisõidunäidik 1 800 km nii et sisse sõit alles tehtud.. 8) Muidu ilus välimus liigub korralikult ja varuosad on odavad.. :lol:
Re: Korralik hiinakas.....tann Kas ma väga eksin kui sul on ta müügis juba? Või sa ossid ta? :lol: Nägin seda Motors24-s
Ostsite selle mingi paljassaare tänavalt vms? M avaatasin ka seda ja spido näitab max ainult 60km/h.. Eriti ei usu ,et 70 läheb ära
Ei otse hiinast tõin... 8) Ja spidol on märgitud 60kh aga osuti läheb põhimeteliselt lõppu välja (vastu plastikut) nii et isegi rohkem äkki kui 70 kh ex vaatab millalgi mõõdab ära.. 8)
eest otsast täielik gilera runneri koopia ju (ma mõtlen seda vanemat versiooni).Muidu edu hiinakaga ning muretuid km
Selle peale on juba aastaid tagasi tuldud, et CPI-d ja teised hiinlased on Runnerilt matti võtnud. Ka teistelt tuntud tootja rolleritelt.
kuule nagu daa eksjuu aga ma ple veel näinud sellist hiinlast nagu tal mis oleks samasugune eest nagu runner.need cpid jms on muidugi ammu nähtud