Hiinakas käitub imelikult.

Discussion in 'Help!' started by gerton06, Sept 8, 2013.

1. gerton06

gerton06 Member

489
    0
    16
    Tervist!
    Probleem selline et ostsin masina mis läbis täieliku mootori rem. nagu ma aru sain siis kolb ka vahetatud koos rõngastega. Igatahes, seda ma ei tea, kas sissesõit on tehtud või ei ole. Keegi Jobu pannud ka shortbloki alla. Igatahes tegin proovisõitu , lasin umbes 50-ga , vahepeal ka 55, oli kõik normaalne ja hakkasin kodupoole tagasi sõitma siis masin lasi jumala hoo maha, ning suri välja, panin uuesti käima, läks matsust käima , andsin gaasi, suri välja, natuke jamasin , sain jälle ta sõitma, võttis oma normaalse kiirenduse taha , aga pärast jälle sama jama. Kui keegi sai üldse sellest tekstist aru siis väga hea, unise peaga kirjutatud.
    Andke soovitusi, mida teha, mis üle vaadata, Seda sissesõidu värki ei tea, kas on tehtud või mina pean tegema, pole õrna aimugi, Kas asi võib olla seotud õhuga ? Küttega ?

Ette tänades.

Gerton

2. diego5

diego5 Member

95
    3
    8
    Tere ,alusta karbussist mul oli sama jama ,seal on tobedad õhk gaasi membraanid ,ostsin uue ja toimis ,aga proovi enne ostu mingi muu karbussiga sest uus maksis 64 eeku.Unustasin vaata ka klapi vahed üle hetkel ei mäleta sisse ja välja laske vahesid

Jaga seda lehte