Pärnus,tegutseb rollerivaraste kamp.-isikud on u.15-16a.(juhuslikult kuulsin nende omavahelist juttu pealt),et nad on juba 7-8 rollerit ära varastanud,ja pärast müüvad odavalt maha-nii,et hoidke silmad lahti-ja hoidke rolleritel silm peal. Rohkem tegutsevad koolide juures.
kakoi kits, saad aru 7 rollerit, see võib olla seitsme venna kuupalk. tead kui tore on kui sinu kuu aja töö tulemuse keegi tuuri laseb? mine anna need vennad üles, kui joppab saadakse neilt mõned varastatud rattad kätte ja kohe kindlasti nad tükk aega võõra vara külge kätt ei pane. oleks minu teha ripuksid kõik rollerivargad puu otsas
Oled ikka päris lollakas! Loodan, et sinu roller ära varastatakse. Politseisse sa ju kaebama-avaldust kirjutama niikuinii ei lähe, sest sa ei ole ju kits.
ja ma pole mingi kits et selle kohta avalduse tegin, läks siis läks, kui ise ülesse ei leia siis jääbki nii.
las ma pakun, roller vanemate raha eest ostetud? vaatame kui teenid oma esimese palga ja keegi värdjas selle ära varastab mis näo sa siis teed. pakun et siis sa hindad oma moraalinormid paugupäelt ümber ja kutsud kohe mendid appi