Hoiatus pärnukatele!!!!

Discussion in 'Omavoliline kasutamine!' started by tms, Sept 9, 2010.

1. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Pärnus,tegutseb rollerivaraste kamp.-isikud on u.15-16a.(juhuslikult kuulsin nende omavahelist juttu pealt),et nad on juba 7-8 rollerit ära varastanud,ja pärast müüvad odavalt maha-nii,et hoidke silmad lahti-ja hoidke rolleritel silm peal.

Rohkem tegutsevad koolide juures.

2. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    Kas sellest pealtkuulatud jutuajamisest politseid ka ikka teavitasid?

3. ayr555

ayr555 Member

672
    0
    16
    kõik pole kitsed nagu sina :lol:

4. r2k

r2k New Member

17
    0
    1
    kakoi kits, saad aru 7 rollerit, see võib olla seitsme venna kuupalk. tead kui tore on kui sinu kuu aja töö tulemuse keegi tuuri laseb?
    mine anna need vennad üles, kui joppab saadakse neilt mõned varastatud rattad kätte ja kohe kindlasti nad tükk aega võõra vara külge kätt ei pane. oleks minu teha ripuksid kõik rollerivargad puu otsas

5. pettasaanu

285
    0
    0

Oled ikka päris lollakas! Loodan, et sinu roller ära varastatakse. Politseisse sa ju kaebama-avaldust kirjutama niikuinii ei lähe, sest sa ei ole ju kits.

6. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Tema üks roller varastati ära

7. ayr555

ayr555 Member

672
    0
    16
    ja ma pole mingi kits et selle kohta avalduse tegin, läks siis läks, kui ise ülesse ei leia siis jääbki nii.

8. r2k

r2k New Member

17
    0
    1
    las ma pakun, roller vanemate raha eest ostetud? vaatame kui teenid oma esimese palga ja keegi värdjas selle ära varastab mis näo sa siis teed.
    pakun et siis sa hindad oma moraalinormid paugupäelt ümber ja kutsud kohe mendid appi

9. pettasaanu

285
    0
    0

PARAS! :lol: Selliseid nn mittekitsesid peabki kõigevõimsam karistama. Jumal on siiki olemas:p

Jaga seda lehte