Tahaksin hakata tuunima oma Honda dio sr-i. Sooviksin abi , et mis juppe võiks osta ja mis tuleks millega ära vahetada,et pärast ikka kiiremini ja jõulisemalt liiguks. Tahaks teada,kust saaks neid asju osta või tellida. :breit:
telli gerdi käes...ma ka tuunin diot..aga ei tea kas asja saab..no kiirust ja minekut no minekut tal juba originaalis sitx..
See rohkem sobitamise oma, aga arvan, et mingi 1,5 stockist kergemad sobiks küll sulle 8) Endal sportsummiga 5,0 ja mingi mustad raskemad!
Mina vahetaks ära CDI ja süütepooli, viskaks malossi varika alla ja siis prooviks. kui lahjaks jääks siis viskaks polini silku peale uue väntvõlli ja laagrid + sportsumpsi. Siis ei tohiks ta küll nõrgaks jääda. teeks undertaili,paneks downhilli ja uue spidomeetri ja kütuse näidiku, viskaks stage 6 õhufiltri ja stage 6 siduri koos siduri kausiga ja värviks mustaks ja valgeks, viskaks malossi, rolleriklubi ja stage 6 kleepsud peale.
Kui piirajad maha võtta ehk kui CDI ära vahetad siis laksi 4 g rullid ja esiots ei taha kuidagi maas olla
kui minekut tahad siis pead ikkagi CDI ära vahetama kuna muidu lööb 8000rpm peale kinni. kui ära võttad peaks midagi üle 13 000 rpm minema. :lol:
jep reduktor piirab haledalt. MUl endal stock mootor jookseb 70 siis panin polini reduktori ja vops kohe 85 90 km/H. Aga jah võtsin maha tagasi kuna roll läheb vennale ei taha et ta sellega matsu paneks. ma ise hakkan honda rebeliga sõitma.