Tere, oleks suur palve, olen üritanud piirajat maha saada (Honda Dio-l) aga tulemust ei midagi, olen ajust lõikanud ükshaaval juhtmed läbi, aga see ka ei aita niisiis kas siin on keegi, kes oskaks aidata mind sellega? oled väga tänulik
Ära kuula seda motomunni, räägi parem palju sul välja läheb? Mu käsutuses on Dio olnud üle 3 aasta ning ma ütlen et need jooksevad muidu ka sitaks pöörde. Peamised märgusõnad oleks pikem variaatori rihm ning pikem ülekanne reduktoris kui sa tahad tippu juurde. Mingisuguse aju vahetus on suht non-sense.
Sest see ajab juba hulluks, kuidas sa kõigile kõrri kargad, kuigi keegi pole sulle midagi teinud. Üritad siin mingit diplomaadi vmdea kelle juttu ajada, kuigi selline see diplomaadi jutt päris pole. Anna andeks, aga sinu sõnastus on täpselt selline, et sa käid ja klähvid igal pool, kuid kui keegi teine saba peale astub on kohe niuksumine taga... Ja jumala eest, ära hakka teietama.
Alusta variaatorikompoti vahetusest. Või siis vähemasti rihma. Ise ostsin Polini Speed Beldi (rihm) ja sain üle 10km/h juurde. Lisaks ei teeks paha rullikute vahetus, kuna need on kindlasti kandilised ka. 9 grammised oleksid parajad- 16x13 rullikute enda mõõduks. Soovitaksin võtta Malossi rullikud, kuna need peavad suht kaua vastu.
Nii, nüüd on selline probleem, et kõik on nii nagu olema peab, algul lõin vändast käima, jumala ilusti läks, aga siis tulid vändalt nukid maha ja käib ülekoguaeg, niiet sellega ei saa enam lüüa siis mõtlesin, et teen starteri korda, töötab täitsa ilusti nii nagu peab kõik värgid, mootor ja sumpa lähevad soojaks, sumpast tuleb tossu välja kui starteriga käijan aga tööle ei lähe miskipärast, teab keegi milles võiks probleem seisneda?