kui sa mootorit ei tea siis ära räägi, hondadel hakkab sealt august kus õlipump on karterirõhku välja peksma, nii et võta lihtsalt õlivoolik tagant ära ja ära õlipaaki õli pane.
Keegi oskab öelda, et diole tuleb karpasse 3 voolikut bena,õli ja vaakum. Bena ja õli oma tuleb sealt jalge juurest aga kust persest see vaakum tuleb?
Seesama vend pani siin mulle tarka et tal on jalge all paak ja vaakumklapist pole kasu, et bensiin ülesse pumbata paagist Ma ütlen et siin rolleriklubis leidub ikka igasugu tegelasi
sest vaakum klapp see mis sa mulle saatsid, see ei tõmba seda bensu sealt alt karpasse ära, kuradi tsort, sa jõle lahe vend siin omaarust, keegi ei viitsind sulel vastatagi!
Kuule jõle vend mida sa kraaksud siin kui ise midagi ei tea. Kõik vaakumklapid on ühe ja sama põhimõttega. VAAKUM imeb bensiini ükskõik kas alt või ülevalt, ära tule siin udu ajama. Ja see et keegi ei vastanud mulle. Keegi lissalt ei viitsi su teemat vahtida. Sa idioot lissalt ei võta kuulda neid kellel on kogemusi.
kui tal õli karterisse ei jookse siis võid võtta jh. cpi-l & suzuki sepial on selline asi et,õli jookseb karterisse sealt määrib ka vända laagreid. kui õli pole,siis lihtsalt laagrid jooksevad kinni.