Sai siis suve lõpus ostetud Aprilia Sr50-ne vastu benelli. Mootor on 70cc. Mootoreal on siis 70cc silku ja kolvi komplekt(airsal). Karpa on 17,5 dellorto karpa. Väljalaske süsteem on leovonce zx (handmade) (tippkiirus hetkel 100Km/h) Välimus: Carbon peeglid ja suunad(ledidega). Pildid: Juhtus siis selline asi. Pakkuge mulle tagatule klaase! Kui tuld on siis : Tel:56380415 , Msn:[email protected] , Privaatsõnum või postitage!
Rahgza oma pole enam Raghza oma. Mingi Haapsalu tüüp ostis ära. Ilus joll muidu, aga selleks, et tagutuli peesse ei läheks, on tagupidur leiutatud.
polnud see raghsa oma nii ilus midagi kui piltide peal tundus ja vigu oli ka ikka natuke, aga sellegipoolest see benelli tundub ka täitsa kobe
Emn, no valetama pole ka mõtet hakata. Ma ei näe kohe kuidagi, et sul taga ketas oleks. Pigem sa lihtsalt ei oska lasta tagarattal. Iga asi vajab õppimist.
Sr oli pahas seisus. Aga see õli värk. ma ei tea. käis kodukohas hoolduses ja nüüd okk. pidureid ei olnud lihtsalt enam. see ei ole vale!111!!!!
üks rakvere reaktiividest apriliaga pold midagi nii per*es, me käisime potiga sellega veel ida virumaal, kokku mingi 120km ja ühtegi probleemi ei olnud, aint tuled nus**sid julmalt