masin sai siis soetatud suve esimestel päevadel, oli siis ta mul esimene roller ja tollel hetkel ei teadnud ma rolleritest ikka midagi . Ostes oli siis peal malossi sport 70cc ,ja liikus küll,aga esines ka vigu. Tagakondlitel olid kinnitused katki, väiksed iluvead jne, sain masinaga kuu aega sõita ja siis jooksis silku kotti :lol: . sai siis ostetud tuliuus stage6 streetrace, millel tegin just väga hoolikalt sissesõidu ära(1000 kilomeetrit). masinal tuli sumpasse mingi aja pärast ka pragu,see sai kohe kinni keevitatud, aga olen ostnud ka palju uusi juppe. katkiste kinnitustega tagakondlid said välja vahetatud uute tnt tuuning tagakondlitega, taga- ja esitule pirnid sai välja vahetatud, mõlema piduri piduriklotsid sai välja vahetatud,sumpale uus kinnitusklamber ja tihend, uus veepumbakomplekt masinale alla pandud, veepumba voolikutele uued kinnitusklambrid pandud, ngk racing küünal ja piip uued alla pandud,stage6 käsitoores piduriõli ära vahetatud. tangitud ainult 98t ja kkasutatud täissünt õlisid. Masin oli siis ka 2012 motoexotical 8) list:Stage6 sport pro mk2 12 pin Top racing väntvõll 12pin Yasuni R(poleeritud ja carbon silneceriga) Malossi fly clutch c3 väntvõlli laagrid(tuliuued) Dellorto 17.5 karpa 86 düüs 5.5 g rullid Polini speed control vario Malossi carbon klapilehed punane survekas Malossi e5 koonusfilter ngk racing piip ngk racing küünal punane survekas punased sidurivedrud stock rihm kindlast on midagi veel, aga hetkel ei tule meelde. optiline: Mitas tagarehv Pirelli evo21 esirehv Buzzeti kroom küljejalg Stage6 amordikõrgendus tuuningtagakondlid pärla valge-pärla kuldne värv BCD undertail carbon veepump poleeritud kick toonitud esituli uued mustad gripid kroom esisuunatuled rehvimarkeriga üle tehtud rehvid kollektorteip sumpa ümber kindlasti on midagi veel aga ei tule meelde. Enne: Pärast: võib anda soovitusi mida teha jne.
paneb aind täissünt õli,sitaseilmaga ei sõida , hoiab korralikult,käib koguaeg lapiga üle , peeneks sittagi eilase , ostab kulujuppe jms , nii et kõigekorralikum rox mida ma tean (K)