Terv, sai soetatud BeAfro käest juuni kuus endale Aprilia SX. Hind oli hea ning masin oli veelgi parem. Alguses vajas vahetust kett ning hammakad ning tagarehv. Kett ja hammakad sai vahetatud juba samal nädalal, aga rehv on selline nagu ta siiani on, sile. :lol: Jõudu masinal ikka väga palju ja on juhuseid kus tirib esiratta lendu ka teise käiguga, ning tabureti vennad oma midracedega jäävad tagatuld vaatama. Ise olen ostuga rahul, kuna masin on vastu pidanud ja tekkinud on ainult pisivead, mis on ka koheselt ka likvideeritud. Praegune set: Malossi 80 Replica silinder Hebo Performer summutaja 21mm Dell'orto PHBN Malossi sidurivedrud Reinforced clutch Malossi VL6 carbon lehtedega Malossi 360' kolle Lisaõhuavadega stock offi tuuning õhufilter Optiline: hiina punane Ütleks nii et 2015 set tuleb väga karm ja kuri 8) Pildid, nüüd on originaal sx esimask tagasi: Stay tuned 8)
Re: Igori Aprilia SX80 '07 Igooooor, tubli poiss, said ka tehtud PHBG* Grammar nazis invading the world. Kas optilisi uuendusi ka näeme?
Re: Igori Aprilia SX80 '07 panime traadiga kinni kuidagi, täna veel pole ära tulnud juu siis on kõik ok
Re: Igori Aprilia SX80 '07 see võrr oli pidevalt katki ja kui lõpuks korda saadi peale sõitu käekõrval lükates oli käinud pauk ja esiratas kukkus alt,pildid olid ka foorumis kus piduri support oli keeratud ette poole
Re: Igori Aprilia SX80 '07 Tegelt oli nii et mutter varstati ära ja siis ma tõstsin jõuga lenksust üles ja ratas kukkus alt ära sest tikkpolt oli väljas ning kogematta vajutasin esipiduril klotsid kinni ja ei saanud neid enam lahti ning siis panin tagurpidi hargi, et garaazi veeretada, kuna ma ei hakanud õues õli välja laskma. Nüüd tead ka 8)
Re: Igori Aprilia SX80 '07 Ega ma nii loll ka pole, ma kangutasin päris palju seda seal, aga klotsid olid koos ja kui ma oleks tahtnud neid kruvikeerajaga lahti saada, siis ma oleks pidanud lihtsalt klotsidelt selle keraamilise minna maha lõhkuma. Set saladus.
Re: Igori Aprilia SX80 '07 Einoo poisil on raskelt häbi ju, kes ikka tahab väga õelda et uus set tuleb naraku 50
Re: Igori Aprilia SX80 '07 Nii uuendan ka oma teemat nüüd üle pika aja. Eile sai, siis tellitud: Brk 88cc Barikiti vastav sumps Brki väntvõll Simmekate komplekt ja ka mõned tihendid Lähiajal ostan ka S6 28 PWK karpam, see peaks ära toitma küll. Optika tuleb tulevikus kuna rahakott ei kannata hetke seisul. Pildi materjal tuleb kui asjad kohal on.