Juhuste kokkulangemisel sai üks õnnetus endale ligi võetud. Tegemist siis Kreidler Florett 25ga. Mootoriks 2t minarelli. Plaanis ta korda teha, ehk sõita natuke ja müüki. Praeguseks tehtud juba päris palju. Raam pestud, rooste eemaldatud ja värv peal, variokaas värvitud, esiamordid värvitud Blokk pestud nii seest kui väljast ja kokkupandud enamvähem, lenks ja veljed valmis, kütusefilter uus. Teha veel vaja: Silinder külge, gondlid parandada, lihvida ja värvi, ilmselt uus juhtmestik teha, tuled ja suunad leiutada, summuti kuumakindla värviga värvida. Mootor: Silinder: Uus orginaal Karb: Mikuni 16,5 Summuti: Leovince mingi Rihm: Orginaal Klapilehed: Malossi Carbon Vario: 4,7 rullid, valge survevedru Puudu veel CPI/Keeway gaasirutska, gaasitross, jahutustaldrik, õhukopsik, õhufilter/koonus, esimesed piduriklotsid, tagatuled, korralik juhtmestik. Neid võite pakkuda mulle. Pildid tehtud telefoniga sellepärast pildid halvad. Kahjuks peale ostu tehtud pildid kadunud kuskile. Pildid: Vahepeal: Praegu:
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Kui ei eksi siis üks selline siin foorumis juba olnud kellegi käes. :roll: Asjad tunduvad piltidelt suht puhtad muidu jne, palju edu masinaga siis!
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Olen kursis sellega, ma ei imesta kui see on see sama pill. Asjad puhtad jep kuna sai pusleks võetud kõik ja ära pestud. Teemasse ka, sai vana juhtmestik lahti pusitud ja korda tehtud enamvähem, starter korras nüüd ja toimib
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Kllegil äkki on või leiab mingi elektisskeemi sellele või Yamaha Axisele. Oleks tänulik
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 See imaverest ostetud? kui jah siis see tuttava vana, räige ront oli, tüüp tõmbas sellega vastu seina jms
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Jep sealt jh. Algul oli jep päris halvas seisus aga nüüd vaikselt asi areneb. Ega ei huvitagi väga mis see vend sellega tegi, peaasi, et raamid ja asjad kõik sirged on!
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Pole kõverad, kõik laiali võetud ja asi korras. Veljed isegi ei jookse kaheksat. Ja no see seina sõitmine veits ülepakutud :lol: Enamus gondleid nüüd värviall 8)
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Ei ole ülepakutud :lol: Tal jäi gaas peale, õnneks kiirus polnud väga suur kui see juhtus aga esikondlil ikka mõra
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 See parandatud klaasriidega juba :lol: Pm minemaviskamis kaup oli vahepeal
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Tario mul jäi gaas peale mis teen kui pill seisma ei jäänud.. ET siis juhtmestik on ise tehtud sellep et vana juhtmestik põles maha..
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Ülimalt hea roller on, ise palju vaeva näinud selle kallal(nagu näpu pildil näha 8) )Täna sai palju asju tehtud ja tulemus jäi päris rahuldav.
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Kuhu sõrme toppisid siis lõpptulemus võib päris kena jääda tegelikult...
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Kasutaja Rainer123 toppis kuhugi jh, eks ta räägib ise kuhu näpu pistis :lol: Praegu tegeleme juhtmestikuga, mis asi see olla võiks?:
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Keegi äkki teab kus võiks leida elektriskeemi sellele? või Axisele? Oleks väga tänulik
Re: Interxi Kreidler Florett 1996 Kui mul kunagi Benelli oli, siis sama valge junn jäi üle ning ei osanud kuhugile teda panna. Siis sai uuritud, et millega tegu ning oli vist mingi aku pingeregulaator vms? Pole kindel, aga nii mulle väideti.