Tervist! Jõgevamaa rahvast ka siin? Teeks äkki mingi kokkutuleku Jõgeval? Lepime koos sobiva aja kokku.
Midagi toimub siis tuleks ka aga pole sõidukõlblikku rollerit hetkel. Enda oma laiali ja Agility pole arvel veel :roll:
Just minu jupid ei jõudnud scooter-attackist Eestisse, teised said küll kätte :roll: Peab ootama kui nv läbi, siis läheb Mulgi Motoärisse tellimus sisse.
Ei tee nad midagi. Lihtsalt kõik peab töökorras olema Sebi sealt kandist rahvast, vaatame millal sobib kõigile Kuid nädalavahetusel kindlasti.
Miks nad peaks ja kes saab keelata kokkutulekut tegemast. Paar 3 või rohkem aastat tagasi oli Jõgeva rahvaga kokkutulek ja ainult 5 tk oli meid vist.
Väga hea Jõgeva rahvas võiks rohkem kirjutada siia, siis saaks kokku leppida, millal ja kus... Põltsust oleks veel tulijaid? Kui põltsust rohkem rahvast käpp, siis mõtekam juba seal kokkutulek teha.
Viimane kord kui punase SRiga jõgevahel vurasin nägin ainult ühte taati oma freedoga töristamas. Ja teie see kohalik miilits ka mulle üldse ei istu, tuli kobisema et mul liiga hea kiirendus ja lubas mul pilku peal hoida kui linnavahel tiirutan. Muidu ehk kui vanaemale külla tulen ja viitsin kärupeal vurri kaasa vedada siis tuleks näitaks ka mis masinad Pärnus sõidavad. 8)