Tervist teen ss kah enda rollust väikse teema. Sai ss ostetud kaks nädalat (vb rohkem ei mäleta) tagasi Gilera Runner aasta 2001-2002 ei tea täpselt , päris korralik paisti.Kuid vaikselt hakkas neid vigu tekkima, ma mõtlesin ,et sõidan ära kui veel kenad ilmad, aga ikka hakkas lagunema ja ss võtsin ta laiali ja hakkasin väntvõlli laagreid vahetama ja taga rattalaagreid(VAHETAN VEEL) . Aga ostuga olin rahul ja hea hinna eest sain selle. MOOTOR Silinder:stage 6 streetrace 70cc Summuti:Stage 6 replica crome Karburaator 17.5 Variaatoris on stage 6 medium VÄLIMUS on suht PIIKS , sest kondlid üsna puru. DH leks ja TNT crome puks TNT amordikõrgendus VIGADEST Gondlid on puru uued kah ostetud juba.Puudub parem tagu suunatule klaas. Suunatuled ei tööta. PLAANIS SIIS Vahetan väntvõlli laagrid ära ja taga ratta laagrid. Surveka panen punase Suunatulesid vaja uusi ette, Uus tagaratta piduriketast,(kellegil pakkuda andke teada) Uus poolkuu vana läks pooleks,(OLEMAS) DH lenksu puksi mingit TNT oma,(kellegil pakkuda andke teada) Uus gaasitross Uued rullikud 5g-4.5g ei tea veel Värvin matt-mustaks ja oranziga Undertail,(kellegil pakkuda andke teada)
Terekest, homme või ülehomme hakkan mootorit kokku lappima!! Ss teen mõned pildid ka , kui kokku hakkan panema. Soovige mulle ss palju edu
ou see oli põlvas ju mingiaeg,tahtsin ise ära osta,aga load tulid peale,välimus iseenesest ront aga värvilahendus oli haigelt kena ... tee gondlid korda ja lase uus värv peale ss supperlux 8)
suht jah proovin ilusti korda teha uued kondlid kah olemas juba, värvilahendus tuleb oranz ja matt-must
See silinder sealt pealt tuli kunagi minu streedi pealt,kui mul ls mingi 5km äkki oli,niiet väga hullus seisus ei tohiks olla.
Paul rääkis ja et suhtpuuutsis see masin,eelmineomanik pidi täid debiilik olema pani esimenepäev laksu vist sellega,vastu puud v posti nagu ma aru sain 2liitriga sai 14 km soita
Egas kui minagimseda masinat irlis nägin, siis oli gaasiks kas gaas põhjas või gaas maas..... Nii minusse
Seda on aru saada jamh ,et seda hooratud ikka kõvasti!!! :roll: aga ma vast saan ikka selle asja korda ja isegi vb suvel mind linnas näha :roll: , tulin just garaazist panin sõbraga väntvõlli laagrid peale, vb saab täna ka pilte hiljem