Vahetasin Aprilia Aeroxi vastu (sain teada, et tegemist on MBK-ga). Algul vaadates tundus ilus, aga lähemalt ..., ei tundu küll 2010 aasta masin. Praegu pole aega olnud kõike üle vaadata, aga kiirelt vaadates kondlite alla sealt midagi ilusat ei paistnud. Hark on ka vist lahti ja amordid ei tundu oma parimates aastates. Diiliga rahul peaegu sest, et R seisis niisama ja rox meeldib rohkem. Plaanid väga suured pole, aga enne suve muutub nii mõndagi. Plaan on saada roller 2014. aasta suveks rajale Sport Klassis. Roller tuues: 22. Veebruar: Algas lammutus... (veits viltu pildid)
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Edu edu. Meeldiv, kui järgmine aasta plaanitakse rada sõitma tulla Sa ikka tead, et järgmisest aastast natukese klasse muudetud? Mainin seda sp, et algul oli endal plaanis sõita 70cc Sport klassi, kuid see kaotati tänu sellele, et vähe rahvast oli 70cc sport ning racing klassis. Nüüdsest siis: 6.4. Scooters 6.4.1. “Sport” - kaks takti kuni 50 cc, 4 takti kuni 100cc 12-aastakäik ja vanemad 6.4.2. “Racing”- 2 takti kuni 70cc, 14-aastakäik ja vanemad. Kui seda juba teadsid, siis pole vaja näkku lüüa Igatahes kuhjaga edu!
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Teadsin küll jh, tahtsin ise ka algul teha 70cc sport, aga tuleb vist siis 50cc masin. Sa sõitsid eelmine aasta? sõidad see aasta?
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Elas üle sõidu käru peal Tartust Pärnu "tuuning" iste tahtis ka minema lennata
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Rajale jõuab ikka ja proovin pidurit korras hoida :lol: Keegi võiks pakkuda: *Minarelli jahutus plastikuid *Sport Gaasirulli Muidugi kui keegi tahab siis sumpa ja silku on müüa pmst ning tahtmisel saab tagumise tule ja toonitud esitule ära osta. Kuna elan Jüris ja roller Pärnus siis alguses ehitus ainult nv-del kuni saan võrri koju tuua. :roll:
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Plaanin see aasta sõita. Tasapisi ehitan masinat 70cc klassi jaoks. Kuid plaanid jätta masina ac-ks? 50cc puhul vast poh, kas lc või ac. AC= kaalu võit kiirem sõit Muidu oled mõelnud silindri peale ka? 50cc puhul peab olema malm silku kui ma ei eksi.
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Plaanin see aasta sõita. Tasapisi ehitan masinat 70cc klassi jaoks. Kuid plaanid jätta masina ac-ks? 50cc puhul vast poh, kas lc või ac. AC= kaalu võit kiirem sõit Muidu oled mõelnud silindri peale ka? 50cc puhul peab olema malm silku kui ma ei eksi.[/quote] AC ikka, aga vist Malossi sport 50cc on parim mis saada. Eelmine aasta sõitsin racingus ja kardan, et see sport klass jääb lahjaks, aga racingu ehitus palju kallim.
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 AC silindrit õnneks ka odavad. Malossi sport vast kõige parem valik ka 50cc juures. Kuid sõitsid racingut. Camexi all siis? Camexi runneriga siis?
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Kahjuks lasti mind jh runneriga rajale, hea kogemus oli vähemalt, aga oleksin ise pidanud vähe paremini hoidma seda . Selleks tahangi oma võrri teha. :roll: Varsti peaks hakkama juppe tellime kui set koos, aga seda peab veel nati arutama.
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Tõesti kogemus võib hea olla. Kuid natukese nii paari sõnaga ka kuulsin, mis sul seal oli jne. :roll: Aga peaasi, et saaksid endal masina kokku ning oleks ka hea, kui võistlustele jõuaksid. Loodetavasti jõuan ikka ise ka rajale. Ei viitsi küll mdiaig lahkama siin hakata võõras teema, kuid mul mootor enamvähem koos. Sõiduvarustus mul kahjuks puudu(mõned jupid mul müügis kust loodaks osa raha saada varustuse jaoks). Hooaja algul võib mul jääda sõitmine selle taha kinni.
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Tulin täna Pärnu ja jamasin võrriga terve päeva Viskasin minema kõik mitte vajaliku. :roll: Alguses tundus ikka väga lootusetu seis.. Keegi oli lampi juhtmeid lõiganud ja teipinud, et xenon külge panna. Õnneks oli säde olemas, aga ei viitsinud proovida kas käima läheb, sest karpal oli toore asemel jupp traati ja mingi jama veel. Varios oli ka palju tuuningut, aga suht kurvas seisus ehk kõik läheb vahetusse. Paar halba pilti ka, sest tahvel läks katki, fotokas jäi maha ja klotsil stt kaamera :lol: Ja praegu jääb nii järgmist korda ootama (veits viltu pildid)
Re: JossuX-i Yamaha Aerox 2010 Täna jõudis esimene jupp kohale Tänud Anz-ile. Vaikselt olen arutanud juba mis juppe tellida ja varsti tellin ära. 8)