Juhe koos: kõrgematel pööretel sureb välja

Discussion in 'Help!' started by kermo144, Okt 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Tervist. Jah, nii see tõesti on, kõrgematel pööretel sureb välja ära. Detonatsiooni välistaksin, selle, et vähe/palju peale saab välistaksin ka, kuna 85 ja ka 95 düüsiga proovitud. Masinast siis: Arreche 19mm (puhastatud), Teg. RS2, Stage 6 Racing, Red sponge (alles läbinud puhastuskuuri). Täna proovisin nõelaastet igatpidi, ei morjendanud midagi ja ka proovisin seda, et hoidsin gaasi peal, kui välja surnud oli sõidu aeg. Tulemuseks siis see, et võttis kauem aega, et uuesti käivituda kui tavaliselt selle probleemi puhul sõiduaeg. Aga huvitav on see, et kui kohapeal pöörde lasta, siis ei ole sellist jama, läheb pöörde nii palju kui läheb ja välja ei sure. Kas on võimalik, et süütesüsteemi viga ning küsiks ka ära, et simmerite probleem see vist ka pole, jah? Kellelgi on taolisi probleeme esinenud või midagi, siis võiksite jagada informatsiooni. See on vägagi teretulnud.

E: Seda ka, et summutist ajab kondentsi jubedalt, ehk siis seal kui gaasid väljuvad, ilget märg ümberringi.

2. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    tegu minu vana karpaga ? :p

3. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Jah, sinu oma 8) . Muidu vana Dellorto karpaga sellist jama polnud, kui mul see kunagi oli.

4. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    see amali karpa ongi üks paras susserdis... mul endal oli sama kammajaa :roll: pane kujuki külge natukene raskust ehk ss tsipakene peenikest traati vms.. asi selline,et ma sõitsin pool km gaas põhjas ss järsku böööööö... ta tõmbab millegi pärast karpa tühjaks benast :| a muidu kui keskmistel pööretel sõita ss oli küll timm 8)

5. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Sul oli siis sama jama nagu ma aru saan? Mul viskab juba kiirendades kotti, et saa gaas põhjas sõitagi.

6. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    mul oli ja sama jama,aga mitte nii hullul moel .. :|

7. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    njah, siis tean, mida homme teha vähemalt.

8. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    lase pigem teema ruttu ära kustutada ja müü maha see sitt karpa :|

9. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Kui välja sureb,siis võta küünal maha vaata kas on märg või ei.Võimalik on,et karpas ujuk kiilub kinni.Küttefilter korras? Millest jama hakkas?

10. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    mul oli näiteks selle karpaga nii,et sõidan gaas põhkas pool km ss bööö ja jääb tühikäigul tööle... jõnksutan nats gaasiga ja ss saan edasi sõita kuni järgmise korani mil hakkab jälle jamama.olen 100% kindel,et karpa tõmbab tühjaks ja ujuk ei jõua järgi... vaata kui väike nõel sellel asjal tegelikult on ju :roll: :|

11. rasmus2

rasmus2 Member

620
    0
    16
    puhasta karpa ära, vaata kas ujuks sulgeb ilusti ja vaata kas karpal nõel õieti sees, et lahti poleks

12. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    ujuk sulgub ilusti nõel ei saa valesti sees olla mingi valemiga :p

13. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    kas tegu on automaat toorega? kui jah siis võta see automaat toores kkorra lahti, ja pane kukko tagasi nii et toores oleks ilusti kinni ja ara juhet järgi pane, malagutil oli sama nuss, gaas põhjas koolas ara, v6tsin toore maha panin kinni ja juhet j2rgi ei pannud, ja sõidab praegugi ilma nussita.

14. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Käsitoores on !

15. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Karpat ma müüma ei hakka, vaid teen korda ikka 8) . Proovin täna igast asju selle karpaga ära siis, eks õhtul annan teada, mis tulemuseks siis. Kui üldse jõuan rolleri putitamiseni :lol:

16. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Võta ujuk küljest, lase mõlemast otsast karburaatori puhastusainet, ning pane kokku tagasi.
    Kui pole puhastusainet, sobib ka kasvõi lihtsalt suruõhuga üle laskmine, niisama puhumisest võib väheks jääda.
    Ma arvan et peale voolikut ning enne nõela on takistus, mis piirab piisavat bensiini pealevoolu.

17. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Mkm,ma puhastasin igasugu ainetega + surveõhuga... Kui nõela kyljes pole ss niriseb normaalselt läbi torukese seda bena aga ikkagi mingi kahtlane nuss, karpa iseenesest pole viga saanud ja on 100% korralik silmaga vaadates :roll:

18. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Siis on praak ja pole midagi teha kahjuks.

19. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Tegemist siiski polnud praagiga. Veidike painutasin seda ujukit. Ilge nuss oli pärast, aga sain lõpuks käima ja nüüd korras 8), probleem oligi selles, et karpa sai vähe pena siis peale. Võib kinni panna!

20. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Mh sellel oli mingi kahtlane plastikujuk,julgesid ka nii õrna asja käega paenutada w :roll:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte