tuli mõte enda pillist teema teha , nimelt käimas siuke projekt et pesoole paneb peale piaggio long ploki kerge tuuninguga Kui kellegil on pakkuda vahetuseks supermotot oleksin huvitatud ning see jutt sobiks siis postkasti ja pildid ja muud teemad siis edastan teile 'PSi selline list sinnna piaggio long plokki Silinder: s6 racing modular Sidur: Polini sport sidur Väntvõll: Doppler endurance Karburaator; dellorto 17.5 rihm : motoforce klapilehed: S6 carbon rulllid : 4,2 Survekas: stage6 strong Õhupuhasti :stock (Ri oma) mootori plokk porditud . Tippkiirus spitti 115+ km/h EDIT: Nonii elektrisüsteem peal ja toimib, aind esi tuled jamavad tsipa selle parandab ära, mootor timmis asi liigub ja liigub liiga hästi . Kunagi teen ka kindlasti pilte . Ootan soovitusi .
Veljed neil pesoodel suuremad asjad pole , aga muidu on küll väga ilus . Valged või smoke esisuunad ei teeks paha . Isegi kunagi hoidsin silma peal sellel pillil . Edu ! 8)
Endale meeldib ka kena pill ja virki värki. Kuidas sa tal silma peal hoidsid ? Minu teada ta tuli mbmees kasutajaga saksast ja ei jõudnudki vist müüki, kui oli juba läinud.
Et veljed on suht koledad , aga nagu loen , ss taha on tulemas piaggio blokk , et taha võiksid ss aprilia velje kah panna ja siis ka nt aprilia esihark panna , suundade all mõtlesin suunatule klaase , et need võiksid , kas sellised tumedad (smoke) stiilis või valged panna , oleks ilusam minu silmis .
Vahepeal siis juttu nii palju, et pesoo plokki sai maha müüdud, nüüd vaja piaggio plokk kokku panna .
vanavõidu vahet tiirutab see midagigi huvitavat vaadata peale ühikas passimise ja majade vahel jooksmise kena
mai saa aru mis nendes sr-i velgedes ja asjades nii ilusat on? Palju lahedam oleks ntx kui ette hoopis roxi taguvelg kompunnida ja originaal pesoo esihark jätta.Pesoo sp teebki just lahedaks see, et tal on selline unikaalne esihark. või üldse originaal veljed, need sr-i veljed on pm igal igal teisel masinal all. Aga no see on minu arvamus, edu!