Jussi | Keeway Hurricane ( 2in1 ) |

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by swop3, Okt 16, 2011.

1. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Uued teguviisid siis

Hakkas siis veidi kahju oma keeway hurricane-i punnist, mis ta ikka niisama vedeleb ja tolmu korjab.
    Talveks veidi tegevust siis :p

Plaanis on teha masin korda , et saaks ehk maha müüa kui enam tarvis pole ( autoload jne )
    Hetkel on plaanis asendada vana keeway blokk ja 10“ velg aprilia sr www omadega , Blokki sisse tuleb enamus keeway kraam aga kui eelarve lubab siis vahetaks tagumised taldrikud , siduri ja korvi mingi parema kraami vastu , võibolla aeroxi vms oma. Rihm tuleb yamaha aeroxi oma , uued simmerid ja väntvõlli laagrid, olenevalt vajadusest ka võibolla reduktori omad uued.

Summuti poole pealt on asi täiesti lahtine , oleneb pakkumistest
    Hetkel pakub huvi üks gianelli shot.

Kondlid , need on nagu nad on , võibolla teeb veidi customit , taha tahaks teha undertail-i ja asetada sinna mingi teise tule , sest vana tuli on suur koblakas ja ka suhteliselt katki. Osad kondlid tuleb uued sebida ja ära värvida , värvi plaane ei oska veel aretada , võibolla mustad kondlid ja veljed punaseks või siis mustaks ka veljed ja punane veljeteip. Kuid küll seda tegemise käigus näeb

Juhtmestik jääb samaks , kuid CDI või aju , kuidas keegi kutsub , asendan ma yamaha aeroxi omaga , õpetus on olemas täiesti ja lihtsalt värvide kokku viimine , ei tohiks olla kõige raskem .
    Ülejäänud figuurid jäävad suhtkoht samaks , kui raha jätkub ja viitsimist on siis tahaks ette ka ikka vähe suurema tolliga velje alla , kasvõi CPI oma , peaasi ,et poleks 10“ rooliratas seal all.

Muidu blokk , velg ja variaatori kaas koos kickstarteri süsteemiga on vaja lihtsalt ära maksta.
    Rihma on ka vaja , kuid müüja on juba olemas, sooviks lihtsalt kaupa ennem näha.
    Tasapisi on võetud toorikmasin ka aatomiteks , kõik vajalikud asjad ühte kohta ja mittevajalik paisatud müüki.

Pilte pole mõtet vast juppide hunnikust panna siia üless.
    Kui hakkab asju kohale tulema ja suuremaks tegemiseks läheb siis kindlasti kostitan ka piltidega.

2. joss12

joss12 New Member

325
    0
    0
    Soovin edu! Mul olemas terve keeway hurricane gondliring! Huvikorral ps.

3. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    Edu masinaga.

(märk)

4. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Panen märgi maha siis hea jälgida :p

Aga kui huvi siis mul ka mõningad keeway jupid veel alles (gondlid ja esiots).

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Siduri ning korvi pead sa nkn aeroxi oma panema, kuid peaks sobima ka suvalise 4t hiinaka oma(korvi nuutide kohapealt pead ei anna).
    Kiivil on 110 sidur, rox kasutab 107 sidurit, sidurikell/korv ei sobi nuutide poolest. Samuti ka kindel laks on rihm ning hea oleks ka variaator välja vahetada, kuid vario vajaks kas teist väntvõlli, või teist taguplaati.

6. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Kui ma panen kogulaksu tagant kiiwi oma alguses, sobib kõik ilusti , rihm jah tuleb aeroxi oma ,sest pikkus on veidi erinev .
    Väntvõlli kohapealt ,sisse läheb kiiwi originaal , muidu ei saaks panna keeway mähist ja magneetot.
    Kui tekib ka mingi probleem , siis saab kindlasti lahenduse :)

7. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Duubel .

Niipalju on asi edasi arenenud , et minu poole teele on saadetud blokk koos reduktoriga, variokaas koos kickisüsteemiga ja velg :)
    Just mõned hetked tagasi tegin ka ülekande ära rihma eest, saab ka selle siis loodetavasti kätte.

Mida võite veel pakkuda ?
    Summutit , karburaatorit. See vist ongi hetkel nagu kõik .
    Ülejäänud asjad mis tarvis ostab vast ikka poest , et asi kindel oleks.

Muidu tegemas pole ma mitte midagi käinud , täna koolis küll ei käinud :D Aga pool päeva magasin maha ja teine pool päeva tegin uurimustööd.
    Jubedalt võtab aega kogu kooli karussell , kuid ehk lõpuks tasub ka ära 8)

Seniks edu kõigile teistele tuuneritele :p

8. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Vb ei lugenud piisavalt hoolikalt , aga sul vahepeal oli ju minarelli blokk ning aeroxi veljed koos esihargiga all, mis neist sai ? :oops:
    Soovin ka edu projektiga ning tee ta ikka võimalikult valmis . 8)

9. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Nendega oli selline lugu ,et seal oli kõvasti vigu mida ma ei tahtnud ,et oleks ja ka sai motivatisoon otsa.
    Nüüd on aga lood teised, uued tuuled puhuvad minu poole ja mõtlesin ,et võiks teha uuesti . Veidi paremini
    ja kui keegi soovib endale , siis ka maha müüa :)

Mis ta ikka vedeleb :p
    Aitähh sulle ;) .

Muidu arengulood on sellised.
    Smartpostist helistati eile ja öeldi ,et pakk ( sisaldas blokki , velge ja variokaant ) saadeti valesse kohta , nende endi viga ja saadetakse minuni . Pidi täna jõudma .
    Sain ka põrguvärgiga diilile, nimelt müüs ta mulle summuti ( gianelli nrx ) mis peaks nagu mulle sobima. Selle peaks siis homme kätte saama ;)
    Nüüd oleks vaja veel karburaatorit ja siis tuleks teha camexi või kuhugi pisike tellimus ,millega tuleks siis pisemaid asju mida hädasti vaja.
    Kuid sellise revideerimiseni ma veel jõudnud pole , sest just sai ka autokooli mindud ( LÕPUKS OMETI 8) )

Seniks võite mulle edu soovida ja üritan ka seda endale karanteerida.

10. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Niii
    Sain siis lõpuks osa juppe ka kätte.
    Saabus siis blokk, velg ja variokaas koos kickstarteri kaanega.
    Karterites peitis ennast mingi täiskuu väntvõll, ei oska küll öelda mis firma toodang on kuid jamh , las ta olla.
    Põrguvärgilt sai ka ostetud Gianelli NRX mis on täitsa korralik , ära lihvida ja uus värv selga siis püss .

Homme tassin need asjad päevavalgele õue , pesen puhtaks , teen kuivaks ja teeb ka pilte :)
    Blokk on tõsise pasa kihi all. Enne pesu teen ka pilti siis näete millega osad tegelevad :D

11. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    lubatud pilte siis .

Jaga seda lehte