KÜSIMUS: Kindlustus ja ülevaatus.

Discussion in 'Help!' started by XeiD, Jun 26, 2011.

1. XeiD

XeiD Member

132
    0
    16
    Selline küsimus, et kui mu roller on 89cc3 ning paberites on loomulikult kirjutatud et 49.9cc3, kas saan kindlustuse/ülevaatuse läbi ? Vaatavad äkki seal midagi või mis ?
    Ning kas neid peab mõlemat tegema nüüd 1.juulist ?

2. -siim-

-siim- New Member

435
    0
    0
    külapealt kuulsin,et ülevaatus on enda vastutuseline. niiet vaatad ise kas kõik on korras;).

3. XeiD

XeiD Member

132
    0
    16
    Okei, aga äkki keegi veel kuulnud on midagi või teab sellest midagi ?

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ülevaatust pole, kindlustuses arvatavasti vaadatakse ikka üle kas kõik tuled ja värgid töötavad.

5. XeiD

XeiD Member

132
    0
    16
    e. kui mul on 89cc3 mootor siis kõik (Y), nu v.a. see et kui politsei aind peatab jh ?

6. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    ja seda ka et politseil vb pohh ei huvita see mis mootor on aga doke tahavad.
    ainus jama sul see et kindlustus ei maksa sul kinni kui keegi sisse sõidab :roll:

7. XeiD

XeiD Member

132
    0
    16
    Oot, ei no arvele peab nagunii võtma ning kindlustuse peab tegema ja dokkides on kirjas 49cc3, kuigi tglt on 89cc3.
    Miks siis kindlustus ei maksa ?

8. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Ma küll ei tea kuidas seal kindlustuses peale matsu asjad toimuvad, aga ma ei usu, et nad mootori lahti võtavad.(Muudmoodi ju aru ei saa, et sul 50cc pole)

9. XeiD

XeiD Member

132
    0
    16
    Okei :) Sain vist nüüd oma küsimusele vastuse ära.
    Võib lukku panna või jätta teistele ka uurimis ruumiks.

10. XeiD

XeiD Member

132
    0
    16
    A seda ka, et kui keegi viitsib, siis öelge, kuidas see reguleeritav CDI töötab :)

Jaga seda lehte