Käivitamiseks kohustusliku pidurivajutuse eemaldamine

Discussion in 'Help!' started by kipper, Aug 22, 2012.

1. kipper

kipper New Member

2
    0
    0
    Tere! Olen siin uus ja väga vabandan ,kui ei osanud oma probleemi mujale kuskile kirjutada või vastavat teemat siit juba leida. Niisama jutumehi ja targutajaid pole vaja. Aga küsimus kiire ja konkreetne. Kuidas ja kas ma saan teha kuidagi nii, et rollerit starterist käivitades ei pea ma pidurit peal hoidma? Kuna kasutame isaga kahepeale seda ja ta koguaeg unustab seda pidurit vajutada ja sellega seoses koguaeg probleemid. Esiteks jookseb bensiini täis ja käivitu. Igatahes kas keegi on seda teinud ja kui on siis kõik info on oodatud.

Ettetänades, Laur

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Mis imemasin see on, et starter haagib järgi aga säde puudub?
    Kui pidurit ei vajuta, ei hakka starter ka tööle, vähemalt suuremal enamusel masinatest.

3. kipper

kipper New Member

2
    0
    0
    Imemasin on freedo 1 :) ja no ta jääb nagu kahe vahele, et nö uriseb aga käima ei lähe ja kui nii lasta siis jooksebki täis ja siis sada häda, tükk aega pusid enne kui käima saad. Aga ikkagi küsimus jätkuvalt üleval, kas saab seda pidurisüsteemi lahutada käivitussüsteemist?

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Võimalik et saab, iseasi kui kerge see on. Esimest korda kuulen sellisest asjast, enamasti neil ikka küljejala lüliti, küljejalg väljas on siis säde puudub.

Jaga seda lehte