Tegu 4T hiinakaga.. Mootoris selline kahtlane heli, selline väga häiriv klirin ka tühikäigul ja kui gaasi annan siis see kõlin valjeneb ja mitte vähe.Klapi vahe on paigas täpselt 0.05mm. Mis võib viga olla? KAs on oht, et väntvõll läbi?
väljalase 0.07 ikka pigem, klappidest tekib pigem selline tiksumine. Kõlin panustaks pigem vända laagritele või kepsu laagrile
See ei olegi klapi klõbin.. See selline kahtlane heli.Ma algul kahtlustasin ka seda aga mõtlesin, et ehk keegi teab paremini mis viga vms. Eks hakkan täna lammutama ja vaatab edasi.
Ma ütlesin sulle, et klappidest ei teki kõlinat vaid tiksumine ja et vaata vändalaagrid ja kepsulaager üle, mujalt ta ei tule kah... Kui sul just näiteks nukakett lõdva ei ole vms
Kõlinat küll mitte, muidugi juhul, kui sul on mõni sõel seal lahtiselt seees, siis tõesti. Aga iga normaalne inimene saab aru kas heli tule summuti juurest või mootori juurest.
Mis see kõlin ikka mehele teeb. Sõitmist ju oluliselt ei sega? Mul ükskord oli 2t hiinakal ka klõbin sees. Viga oli kolvisõrme puksis. Kuradi peded olid puksi asemel sinna mingi homemade sita sisse toppinud.
Ma täna sõitsin lambist ringi ja sõber filmis, ehk on midagi aru saada mis heli see on http://www.youtube.com/watch?v=nD6-nqBv ... SWJ0lOZpI=