Tere , probleem selles et kui ma täna ohtul rollerit vaatama läksin , küünla maha võttes , oli küünla tagune õline või kuidagi umbes nagu siin --> http://www.dansmc.com/Spark_Plugs/Spark ... talog.html 1-3 oli mul kindlasti samasugune , aga et mis võib viga olla , et ta nii õline , säin isegi käe peale jooniseid teha tegin ühe pildi ka . Asi siis selles et ma ei saa mootorit ni või na käivitada , sest mootor kohvi , rõngad hõredat vms . mdea täpselt. a jh , endal NGK c7hsa ! Et siis kuna enne uue õli vahetust küünal muidu ei olnd nii õline , või mdea Jagage , et milles võib viga olla , ja mis se rikkub
Re: Küünal . Asi selles, et kui silinder hõre ja rõngad ei pea, läheb õli üles ja küünal saab õliga kokku. Ega ta sul ei tahma?
Re: Küünal . Eem , kas sa mõtled kui rollu tööl või mida ? no igatahes sain suure pikka k2iamise peale rollu k2ima aga siis tli sumpsist suht noh , tossu , aga hullult jõhkralt ei tlnd , aga märkav oli siiski . või kui küünla mõtled siis , ta ei tahmanud , aga määris jubedalt mul on üks pilt tehtud kuidas ma seda küünla tagu osaga k2e peale määrisin
Re: Küünal . Asja lahendab ära uus silindri komplekt. Kui ta sul juba "kohvi" on, mis sa tast enam ootad?
Re: Küünal . Ma ei tea kas just kohvi , sest mulle öeldi et kolb ja rõngad hõredat . silku ikka per**s ei ole :roll:
Re: Küünal . ehk siis kui on hõredad või läbi siis se kõik mõjutab mootori töötamist/tööleminekut jh ?