Küsimus arvele võtmise kohta.

Discussion in 'Help!' started by iiSy, Nov 22, 2013.

1. iiSy

iiSy New Member

9
    0
    0
    Küsimus siis, et kas saan rolleri sellisel kujul arvele võtta nagu ta praegu on?
    viewtopic.php?f=19&t=99744

Ma mõtlen seda, et spidot, suunakaid jne pole küljes. Pole varem 1'tegi rollerit arvele võtnud seepärast küsin.

2. Stay_Here

Stay_Here New Member

933
    0
    0
    Seda ei saa nii õelda, et kas saad arvele või ei, palju oleneb arkist kuhu arvele võtma lähed.
    Võimalik,et arkimehed ei hakka millegi üle nokkima ja saad ilusti arvele, kuid võimalik ka et ei saa, kindlam oleks siiski vajalikud jupid külge panna.
    Muidugi peegli peaksid kindlasti külge panema vähemalt.

3. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    +1 Pane kasvõi mittetöötavad suunad külge või midagi. Kui ma arvele käisin võtmas see suvi siis pidin ainult seletuskirja kirjutama miks ei ole arvel aga nad ei kontrollinud kas midagi töötab. Nii oli vähemalt Pärnu argis.

4. kivi666

kivi666 Member

558
    0
    16
    Pane ajutiselt lihtsalt asjad külge kui on olemas, suunad , spido jne. Olneb kohast ja inimesest kuid enamjaolt kontrollitakse kas on olemas suunad jne kuid seda kas töötavad ei kontrollita tavaliselt. Ise käisin eelmine suvi arvel võtmas siis ka suunakaid ja spidot ja peegleid küljes polnd, küsiti küll et miks pole jne aga ütlesin et roller ehitamis järgus alles ja asjad olemas ja sai masina arvele ja kuna tegu oli 125cc rolleriga siis isegi seda ei kontrollitud mul kas on 50ne või mitte..

5. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Pane kindlasti peeglid külge!

Jaga seda lehte