peugeoti el skeem: http://wiki.scooterforum.net/images/7/7 ... schema.jpg (Ctrl+rullid üles = näed paremini) Nii, mure selline, et tahaks ainult esituld ja tagatuld järgi, nii et kui rollu töötab siis tuled ka järel, kaugtuli + tagatuli Küsimus selles, et kas ma pean läbi pingeka panema v mitte, nagu ma sellest el skeemist aru saan pole siin pingekat vahel ju, genekast tulekv tulede vool läheb otse tuledesse, et kas mitte siis pirnid läbi nt eilähe? sesmõttes et juge jaguneb kolmeks , tuledele, tooresse ja pingekasse, mõtlesin selle et ta ju annab pingekasse mitte ei võta sealt niiet pm siis ei lähe vaja jah? hetkeline: siin auto toores ka sees, aga see pohhuj seda pole vaja vaadata...
see et sul kõrvapõletik on ja vaheajal juua eisaa kodus pead passima eitähenda et sa minupeale viha pead välja ajama :
noaga see orig el skeem, seal ka ei lähe ju läbi, seal jaguneb see tulede tyra juhe kolmeks kuhu seljuhul peaks ss ju kolme kohta korraga minema, tuledesse, pingekasse ja tooresse... Et nagu ma ei kujuta ette blääd kui tahakski läbi pingeka panna ss kuidas? Helphelp täna vaja juba
Pingeregulaator suht vajalik asi, madalatel pööretel ilma pingekata peaksid tuled sitasti näitama, aga kui annad gaasi juurde peaks ilusti näitama. Ja suurematel pööretel peaksid pirnid lihtsalt läbi minema kuna vool on liiga suur mis peale tuleb. Kui asjad käivad läbi pingeka, siis pole probleemi.