Küsimus siis mootori vahetuse kohta?

Discussion in 'Jutud' started by tms, Juuli 3, 2010.

1. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Nii tere,foorumirahvas.

Kuna plaanis mootor vahetada,(otsin praegu,pakkuge 2t või 125cc 4t mootoreid odava raha eest)
    Siis tekkis küsimus,et kui ma mootori ära vahetan,koos selle(nn.uue mootori)el.süsteemiga,siis pean veel ju selle nn.uue mootori el.süsteemi süüteluku ka panema/vahetama?Või olen millestki valesti aru saanud? :oops:

Või piisab ainult mootori ja el. süsteemi vahetusest? :oops:

2. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    vahetada saab ka palja mootori, kui sa oled nii tegija et oskad vana mootori toitesüsteemi, jõuülekanded, väljalaske ja elektrisüsteemi uue omaga koostöööse panna.

3. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    no päris nii hästi ka seda el.süsteemi ei tunne :oops:

seega peaksin ka süüteluku ära vahetama?

4. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Kui sa ei tea mida teha siis ära tee. :roll:

5. DnB*

DnB* Member

274
    0
    16
    Süütelukku küll pole vaja vahetada

6. antiii

antiii Member

459
    0
    16
    Otsi ainult selle uue mootori elektriskeem kusagilt ja tee selle abil uus juhtmestik. Aga kui teemat ei jaga, siis pole mõtet ise näppima hakata.

7. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

8. antiii

antiii Member

459
    0
    16
    No rohkem soovitusi nagu polegi, kui et katsu normaalne mootor leida ja rohkem pole midagi vaja vahetada. Kui tehnilist taipu on, siis saad skeemi järgi uue juhtmestiku teha ja küll kõik toimima hakkab.

9. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    nooh eks ma üritan jah:)-pakkuge odavalt 2t või 125cc 4t mootoreid mulle,töötavat:)) ehhe
    8) :roll:

10. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    tahtsin veel küsida,et kui panna 125cc 4t mootor,kas siis sobib 50cc el.süsteem ka või tuleb midagi ümber teha

va starter....

Jaga seda lehte