Küsimus siis Airsal silindrite kohta. Kommenteerige neid, saan nüüd esmaspäeval enda oma kätte, täpset marki ei tea isa tellis Kummimehe kaudu kuskilt soomest, alu silindriga on tegemist, mingi racing variant vms sain aru et ls kannatab see silinder kuni 12k . Tegemist ikka 70cc, mingi silindri siseseinad on mingi tugeva metalliga üle lastud et nii kiirelt ei kuluks vms.
EI tegelt? On muidu Airsal kvaliteetne asi? Pole mingi hiina ime vms? Ega ma ei lootnudki mingit puhast alu silindrit millega 500 km sõidan ja viskan minema, mõtetu raharaiskamine. Kusjuures huvitav on see, et eelmine silinder stock aeroxi silku oli sõitnud läbi 18 tuhat ja kokku ei olnud jooksnud aga kui silindri maha võtsin mis ime mulle otsa vaatas, sõrme laagri stopper oli pooleks läinud ja see oli silindrisse ja kolbi jubedad sooned söönud. Aga muidu keegi teab mingit kvaliteetset gondlite töötlejat Tallinnas, kes ka värviks ja pahteldaks ja lihviks, endal pole niipalju aega, et gondlitega tegeleda, värvi ja pahtlid oleksin ise nõus ostma aga selle värvimistööga läheb jubedalt aega. Ma varsti teen teise alamteemasse uue topicu enda projekti kohta hetkel, pilte on piisavalt(pole väga hea kvaliteediga, suht telefoniga tehtud )
Airsal racing sõbral peal , ikka tõsiselt hästi läheb , püsib high end ja suure kubatuuriga masinatega tempos jne. :wink: