tekkis küsimus et mõndadel rolleritel on nii et kui süüde sisse keerad siis mõndadel rolludel saab süütest kohe kabariidid/parktuled tööle panna , kas oleneb aku tüübist või kuidas ?mina n2iteks pean k2ima panema et mul armatuuris sütiksid põlema tuled!
1. võta masin kätte 2. viska kaljult alla 3. ??? 4. Tehtud, kõik probleemid lahendatud. Aga tõsiselt, kui sellist asja ei jaga, ära hakka üldse näppimagi.
kui multimeetrist midagi ei jaga, siis jh pöördu elektriku poole , muidu ei saa muud, kui mahapõlemist
akkuga küll , kõik normis akkuga , aga jh ma ei saa süüte pealt gabariite peale panna , pimedas n2iteks tahan tööle j2tta , mis ma pean siis koos mootoriga mingi j2tma ve ? ja mul võtab ka se loom preagu! suunatuled lhvad küll süüteapealt !
noo põhimõtteliselt võid akupealt tulede lülitisse voolu viia ja sealt edasi tuledesse siis ei pea isegi süüdet siise keerama aga jh ega see üks aku piinamine ole
ei nii ma küll ei tee viin mõne proffi juurde siis teeb kuidagi . keegi ütles et midagi m2hisest jne ...
Noo edu sulle sest mähis tekitab liikumisega elektrit ja krdima liigub ta aint siis kui mootor töötab :S jaa kui moto seisab ei olegi võimalik mähisest voolu kätte ju saada :S
Tra sa hädaldad. Mõnel pole süütelukkugi. Ole õnnelik, et saad võtitki süütelukku sisse-välja lupsitada.[/quote Mina ei h2dalda midagi kui ei oska selle teema kohta õieti vastata sis pole vaja siia oma nina toppida !
sest neil lendab jusiis ka akupealt mingi pluss juhe vms aga mdea soovitan sul viia kellegi juurde kes ära teeks selle kuigi jah üks suur aku piinamine on ta ikkagi