Kütusekulu

Discussion in 'Help!' started by orav`, Aug 26, 2011.

1. orav`

orav` New Member

4
    0
    0
    Tervist!

Mul on probleem nimelt kütusekulu ohjes hoidmisega, hetkel võtab roller keskmiselt 6l sajale ning see ei ole normaalne.
    Rolleriks on Keeway F-act Racing 2t 49,8cc.
    Sooviks siis teada mis jupi ma välja pean vahetama või mida timmima.

Ette tänades, orav`

2. Frooper

Frooper New Member

71
    0
    0
    Kas mootor on stock, või oled midagi selle juures muutnud ja kas oled üle kontrollinud, et kusagilt ei lekiks bensiini?

3. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Endalgi sama teema, mootor täiesti stock, ainult CDI-st üks piiraja juhe lahti võetud.
    Sorry, et sinu postitusse postitan, ei taha uut teemat väga teha kui üks olemas :)

4. Frooper

Frooper New Member

71
    0
    0
    Kindel, et kusagilt ei leki? Sest mul endal oli ka kunagi umbes sarnane jama ja põhjuseks oli lekkiv benapump.

5. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    noh seda saab nii kontrollida, et ajad kuskile puhta põrandaga ruumi ja lased käia kohapeal veits , kui kusagilt tilke ei tule ei leki.

6. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Lekkimises probleem pole.

7. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    see nii poindiga teema, düüsist ei olene minu arusaamise järgi küttekulu mitte mõhkugi , olen sõit mingi 120nese düüsiga kahekesi 30km jutti ühe vahepausiga 50ccga ja 1,3liitrit

Tanklasse läksin special, mõtlesin ,et paak on jummala tühi , lasen lasen obba 1,3liitrit ainult :eek:

Mainin ette ära et düüsi kohta on see minu mõttemaail , et ei olene

samass siin stock apriliat sõidavad ka ilma piirajateta 6-7liitrit
    Gilera runner on ka üüber benaröövel piirajateta

aga noh kuidas sõidustiiliga on? koguaeg kiirendada punn põhjas ristmikust ristmikuni siis ongi üüber kulu
    pika otsaga ei võta midagi.

8. orav`

orav` New Member

4
    0
    0
    Tahad öelda, et asi on minu sõidustiilis?
    Ole normaalne, 6l keeway kohta ei ole päris õige!

Ootan kellegi sõna kes samuti omab keewayd

9. Frooper

Frooper New Member

71
    0
    0
    Düüsi koha pealt vaidleksin vastu, sest mul endal oli 80 düüs sees ja võttis u. 7l 100le ja praegu on 68 düüs ja võtab suts üle 5l 100le.
    Aga selles suhtes olen sinuga nõus, et Runner on üks mega kütusevaras küll.

10. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    Loogiliselt mõelda siis jh, et mida suurem düüs seeda suurem küttekulu
    aganoh suurema karpaga ei pruugi ka kütusekulu suureneda(sedaolen kuulnud) ise ei väida

Runneril tegelt see keiss, et ta suurem ja raskem, ainuüksi kondlid peaks 2x rohkem kaaluma juba kui näiteks aeroksil vms , paak on ka paras larakas jne
    ees on 14"ratas taga 13" rattas jms
    kõik mõjutab

11. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Rolleriks on Ziko Zipp City ja ka piirajad maas ja ei sõida kuskil linna vahel, vaid maa kohas ja päevas tuleb ette 2-3x siukseid 14km otsi. Saab ilusti pikalt lastud aga kütusekulu suur ikkagi.

12. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    kui suur on suur küttekulu 4-5 liitrit sajale on veel ok

ok eeldan et 6

osadel on see keiss ,et täiskiirusega kui asi pole päris timmis , lased nõks gaasi maha (suht megavähe ja siis kiirus jääb samaks a siiber jääb madalamale, nii sain ma üüberpalju sõita. (seda siis kui timmist väljas)

Peale piirajate eemaldamist kui õhufiltri lotu jehhi visata , tahab segu uuesti timmi saada.

13. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Minul endal 70cc keeway, joob mingi 6-7 sajale, võibolla ka rohkem. Õhupuhasti, 17.5 karpa ning kerged rullid kollase survekaga, tavaliselt rallitan, masin koguaeg pöördes.
    Sõbral samuti 70cc keeway, joob minu omast küllaga rohkem. Õhufilter, 16 karpa ning rasked rullid punase survekaga, rahulik sõitja, masin pole eriti pöördes.
    Masinad täpselt samad aastad ning mudelid, tuuning ka väga sarnane.

14. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Rollerid ikkagi mõeldud ju vähem kütet võtma, mõni auto võtab ka vähem kui su roller :D

15. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    kui tahad 2-3L sajale sõita, siis võta 4T

16. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kurat te siin vaidlete? Bensiinihinnad nii laes on siis sõitke vokiga!

17. cooky2011

cooky2011 New Member

8
    0
    0
    pane nõela madalamale

Jaga seda lehte