tere! mul siuke teema et kas on soovi saada 49cc märki? Ma mõtle seda märki mis on silku peal, mis pole sisse puuritud vaid on kohekoos silkuka valtud. täna tegin sõbra atmi jaoks vormi 49cc märgistusest et saaks linna vahel sõita (et mendid ei hakkaks mölisema). õhtul vaatan mis välja saab. Ja kui kellegil on huvi või muid mõtteid soove/soovitusi siis tundge vabalt kirjutada võin valmistada ka muid vorme kui kellegil on huvi. aga et seda märget külge panna siis enne vana märk mingi mini freesiga või viiliga maha lasta ja 49cc märk peale liimida neid müüksin kuski 1 euroga , posti kulu kataksin ise ja järvi valik nii et jah palun kommenteeriga mis arvate
pane ikka mingi pilt ka asjast kuidas teed( kvaliteedi poolest jne ) et poleks mingid varesejalad jne
kahjuks mitte ja mõtlesin ümber selles suhtes et jah äkki keegi sai idee et kuidas saada endale 50cc märki
Ma võin pime olla aga ei ole siiani lugenud seadusest välja, et silindri peale valatud numbreid ei tohi muuta. Krt äkki on 28-selt karpalt 28mm kirja maha viilimine ka seadusevastane, või Volkswageni esiotsalt firmamärgi eemaldus isegi. Ja kutid: törtpeigile yamaha kleepsude peale panek on ka seadusevastane.
tglt jah ma õin olla süüdi mentide lollitamises aga ega mina ei sõida masinaga mis ületab kuubikuid millega juht võiks sõita lihtsalt andsin kellegile hea mõtte ja kes tahab see võib psi kirjutada teen postikuluga ära niiöelda heas mõttes
sinu tegevus on rolleristidele hea, aga kui mõni targem vend tabab su kleepega kaha kiskuda siis on nii fööni omanik kui ka sina pasas. Miks alati siis kui mentidega probleeme tuleb lööte pasaks, siin võib igaüks köva tegia olla ju.
see pole kleeps ja sa ei tule fööniga maha ja ma ei löö pasaks ma annan lihtsalt mingit suvalised numbrid