Teen ss teema oma boostrist jälle , masin sai ostetud 2009.06.10 kasutaja speed fighteri käest. Masin oli ss suht nutune , eriti elektri poolest , mootor oli enamvähem (võib-olla ma ei oskand ss mootori võimsust hinnta , ei mäleta enam) , igastahes jah , ükski tuli ega vile ei töödanud (ma teadsin seda). rohkem saamisest juttu polegi . Hetkene mootori list: silku: malossi sport sumpa: gianelli shot vänt: stock vario: stock rullid: 4,2 vms sidur: stock survekas: punane sidurivedrud: rohelised karpa: dellorto 19mm Pildimaterjal: Peale ostmist sai spray tuuningut tehtud sai jog.r veljed 09/10 talvel sebitud sai henzi käest ostetud uued esikondlid ja esituli rihm läks ribadeks ja panin masina tööle ja vario jooksis laiali ja vänt läks perse , ning sai nossilt uus mootor ostetud , set jäi samaks , peale vända sai tagal sõitmine selgeks õpitud Kasutaja Kevxx123 tagal kasutaja MMA pani matsu :/ sai ostetud uus sumps milleks sai gianelli shot käes on talv 10/11 ja mõtlesin rolleri ette võtta , esialgu puhastan masina ära ( EI JÕUDNUD ROHKEM EILE 25.01.11) Sai eile sr.i velg maha müüdud ja tna aeroxi oma ostetud (04.02.2011) viskas kopa ette see ns passimine ja külastasin tna garaget (08.03.2011)
oeh, driimkilller oleks peaaegu mind sandiks teinud see masin, aga jh stock summutiga oli ka päris normilt jõudu ja tagal tasakaal 5+ ! kui saad roxi veljed alla siis on see masin mega 8) ära maha müü seda, usu mind et kahtsed kui müüd!
nüüd on ikka reipalt jõudu uue sumpaga arvestades et midagi muud pm plegi peale karpa , silku , sumpa ja kui keegi m6lemaid velgi ära ei osta ss l2heb tagumine vahetusse aga kui keegi 2ra ostab ss oleks vast isegi aeroxi omad tulemas jogi omad l2hevad jah mihklile . AITÄH edusoovide eest , ja rääkisin vanematega ka et pm nad ikkagi toetavad rahaga , kuna tegelikult pidin 2010 aasta sünnipäevaks saama ap aga noh tuli masu ja asjad ja et vanemad ostsid migi talu ka veel jne , aga noh kevadel tagale .
Kenamasin jaa, uuel hooajal uue hooga. Eks nüüd kui näha ole küsin tagalatiiru kaa 8) Ei, hää tööga poiss hakkama saanud meil (HH)
+1, ma laseks praegu ka tagale kui lund poleks , aga kena pill ja liikus kyll kui suvel kunagi kokkutulekul nägin, edu.ee
noo , homme saab taguvelje , vahejupi ja ketta külge , ss vaid oodata pidurisüsteemi et hakata blokki modima