Tervitus , kalli sõbra Sandri jälgedes tekkis ka minus huvi ehitada võistlusmasinat . Masinaks on ss mu vana MBK Booster Rocket mis elas nii häid kui halbu aegu , aga üks on kindel , Sander SELLEGA EI SÕIDA :lol: . Boostri teema ss : http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?f=19&t=62368&hilit=+kaarli&start=165 . Masinal kondleid ega midagi värvima ei hakka , on nii nagu nad on . Ega ss pikka juttu polegi , asume asja kallale . JA SÕIDAN SIIS MOTOHOBI FIRMA ALL , minge ostke juppe ja värke sealt , saab head jupid hea hinnaga Mootori List: Silinder: Stage 6 Sport Pro Väntvõll: Naraku Sumpa: Gianelli Shot Vario: ? Sidur: MHR Delta Clutch Taldrikud: Vaesemehe Overrange Karpa: Oko 19mm Black EDITION Paar pilti ka ss :
Karl , ma loodan sinu kullakalli õe Kristiina peale , et ta viitsib veel väikse tripi teha , oleks vaja sandri garagest boosta jupid ära tuua
asi juba nii kaugel et muidugi teeb valmis ja eks ma annan endas parima et sulle konkurentsi pakkuda , mul vaja nüüd riided veel sebida , ma arvan et malossi kombeka tellin endale :lol:
lätis on asi kohal 100% ma hoolitsen selle eest! ei ole mitte rocket vaid R ja kindlasti vägahea võistlusvormis!! 8)
Täpselt nii ja Sander , kui ma ei viitsi või tegelen millegi muuga , ss sa kasvõi peksad mind sõitma , kuna vormis peame olema
täna läks asi natuke valesti, sest poiss ei teadnud millest ta ilma jääb, ja pikemalt me sellest juttu ei tee, ühesõnaga selle teema võib lukku panna, sest olemas on uus võiustlusmasin mis hakkab noppima tiitleid!