Kaherattaliste remont, hooldus, taastamine ja värvimine.

Discussion in 'Tuuning' started by Dim, Okt 1, 2008.

1. Dim

Dim New Member

55
    0
    0
    Tere lugupeetud foorumlased!

Teeks siin väikse reklaami enda kohta. Tegeln juba pikka aega liikurite parandamisega ja pakun nii mõndagi teenust. Teostame mootorite, elektroonika remonti ja kõikvõimalikke reguleerimisi, avarii järgse taastamisega ( raami väänamine, lappimine, värvimine) olenematta ratta margist ja mudelist. Suur kogemus, head tingimused ja kvaliteetne töö. Värvimis ja disain töid teostab prof. automaalar, seega minu kaudu saab ideaalset tulemust mõistliku raha eest.

Siin foorumis olen suhteliselt newbey kuna päris rollerivend pole aga ikkagi vahest ostan-müün siin juppe jne. Biker.ee's on mu acc Dimitri, niiet kui kellegil on viicimist ja tahtmist saab vähe iseloomu. Mõni siit kandist käinud jubamu juures rollerit korrastamas, loodan, et avaldavad oma arvamust siin :)

Tegeleme Tallinnas,

PS

2. joann007

joann007 New Member

66
    0
    0
    Re: Kaherattaliste remont, hooldu, taastamine, värvimine.

Väga sõbralik ja tore inimene..
    Ma ise jamasin enda rolleriga nädal aega, ei saand liikvele, läksin sinna, tegi 15 mintsaga korda pmst, va juppide ostmas käimine..

Soovitan kindlasti !!

3. -Black-

-Black- New Member

74
    0
    0
    palju seal muidu ülevärvimine maksab ? :D

4. Dim

Dim New Member

55
    0
    0
    Oleneb kui palju vaja eeltööd teha ja värivida. Mis korras sul gondlid, mitu värvitooni, seest, väljast jne. Saada mulle PM ga kõik need värgid, et saaksin millegi järgi hinnata :wink:

5. Vestel

Vestel New Member

144
    0
    0
    Kas teenus toimib veel? Põhimõtteliselt oleks vaja paar kondlit värvida?

6. Dim

Dim New Member

55
    0
    0
    Väike UP, olen täica saadaval pmst 24h :p

7. Dim

Dim New Member

55
    0
    0
  8. Dim

Dim New Member

55
    0
    0
    Väike upp

9. GM6969

GM6969 Member

540
    0
    16
    Minu poolsed tänud, saime kymco people s nii hästi jooksma, et lausa lust sõita :)
    Stenolink, motorem, palju palju foorumeid läbi tuhninud, kuid tema oli ainuke, kes suutis rolleri nii tööle panna, nagu ta seda peaks.
    Alates karpa seadistamisest ja lõpetades variaatori paika ajamisega.

Kui mõni imestab, mis seal nii rasket siis parandada on, 4 takiline mootor... kahjuks õnneks võiks siin paraleeli tõmmata freedo 6ga. nii kui midagi variaatoris stockist muudad, muutub ainult hullemaks ( tänud eelmisele omanikule, fcking tuunijad!!! ) ja kymco ei avalda selle rolleri tehnilisi andmeid, need mis netis on, on kõik väga väga valed!

Veelkord, suur tänu Dima!

Oleksin ma ta avastanud paar kuud tagasi, oleks 350-400 euri endiselt alles.
    Raha ei võta nii nagu töökodades, mis on suur pluss!
    Tehniline taip ja loogiline lähenemine probleemile 5+

Soovitan soojalt, ise hakkan ainult tema juures remondis käima.

10. Dim

Dim New Member

55
    0
    0
    Lisan mõned pildid enam vähem rolleri temaatikaga ja panen tihti küsitavad hinnad. PS! - tegeleme kõikvõimalikkude avariiliste bikede taastamisega, raami sirgeks väänamine(350eur), amortide sirgendamine(100eur), rolleri jaoks prillide sirgendamine (65eur), mootorite kapitaalne remont: käikudega 50cc mootor (100eur), rolleri mootor 80eur. Karpa puhastmine ja segu/düüsid paika (10-15)eur. Terve rolleri värvimine alates (125eur). Helistage julgelt, leiame ikka mõne lahenduse :p

Jaga seda lehte