Kahtlane teema rolleriga!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Nov 18, 2011.

1. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Sai sebitud roller, mis vajab klapivehe paika panemist.. Kui panin mähisel oleva T tähe mootori küljes oleva kriipsuga vastamisi ja nukkvõll on ka nii nagu peab. T tähe kohapealt on mähis paigal (ei pea kinni hoidma) aga kui panna F tähe peale siis see ei jää püsima (peab kinni hoidma)... Aga T täht peaks ju olema olema selline mida peab kinni hoidma aga ei ole.. Seda ka veel, et eelmine omanik oli rolleri lahti võtnud ja vahetanud simmerid ja pani kokku rolleri ja kõik toimis.. Kui keegi oskab aidata siis oleks väga tänulik!
    Rolleriks 4t Freedo4...

2. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Mul hoidis ka T täht ilusti paigal, ja panin ka nuka paika ja reguleerisin klapid ära ja töötas.

3. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    T täht on just klappide reguleerimise jaoks ja mitte kuskile poole ta sul ei tohi ega peagi liikuma. F on süütemoment.
    Ja tee mulle tainale ka selgeks, et miks peaks nn surnud seisus(T) kuskile poole midagi sul liikuma? :eek:

4. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Nii see video mis sa mulle youtubes näitasid seal oli selgelt näha ju.... Eelmises teemas.

5. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Oh jahh...reguleeri oma klappe siis nii nagu soov ja tuju on.

6. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Said oma klapid paika ära ? Ventika juurest T tähe peale ja nukkvõll paika ja olemas. Pole midagi keerulist ju.

7. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

See vend siin teeb sellest asjast küll mingi tuumateaduse valdkonda mineva tegevuse.

8. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    haha :lol: :lol:

9. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ma tegingi nii aga siis rolleri ei käivitu.. aga kui panin F tähe ja nukkvõlli paika(muutsin nukkvõlli astet nii nagu tegelikult T-ga peab olema), panin kokku ja roller toimib ja pole probleemi...

Jaga seda lehte