kaido- Yamaha aerox 00

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by kaido-, Juuli 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    täna 02.07.2012 sai ss vahetatud truu malakas roxi vastu.mingit eriti kõva asja tulemas pole,masin vaja kõigepealt sõidukõlblikuks saada.et ss raam on tal 100cc oma mootor on AC ja trummel (pakkuge 50cc raami).peale arkis käiku hakkasid juba hädad tulema,jõudsin paarsada meetrit sõita ja politseionu võttis vahele:S peale selle pidin koju lükkama (koduni oli 35 km)jõudsin ss moostesse ära sõita(umbes pool teed)ja ss jooksis sidurikella mutter lahti ja kukkus varjokaane ja sidurikella vahele kinni....lükkasin üle 10km masinat millel tagavelg plokkis :oops: jõudsin koduni ära,kakkusin varjo lahti ja avastasin,et masinal oli varjos veel piirajagi peal ...see paks seib oli keevitatud puksi külge .võtsin relakaga maha ja tippi kohe kõvasti rohkem,peale selle panin enamvähem karpa timmi ja olen siiani sõitnud muretult . :roll:
    mingit ulme tuuningut pole

list on ss selline:

polini sport silku
    Doppler endurance 10pin vänt
    stage6 pro replica kroom sumps
    malossi varjaatori taldrik
    malossi punane survekas
    malossi punased sidurivedrud
    malossi x belt
    dellorto 17,5 karpa (95 düüs)
    NGK piip
    NGK küünal
    bobo tech 17,5 cm puks (kroom ja vist kirjutasin jälle valesti)
    STR8 60 cm lenks
    carbon suunatule klaasid
    smoke style esi ja tagutule klaasid
    poleeritud puks
    poleeritud esiamordid
    poleeritud piduritopsi kaas
    mingi racing veekindel piibujuhe
    HEBO gripp

KINDLASTI MIDAGI VEEL,AGA POLE UURINUD SEST ALLES SAIN JA OLEN AINULT SÕITNUD JA KARPAT TIMMI PROOVINUD PANNA

IGATAHES MUL OLEKS VAJA MINGIT DOKKIDEGA RAAMI,SEST MUL POLE MASIN ARVEL JA MA EI SAA KA ...PALUN AIDAKE MIDA TEGEMA PEAKS?

väike pilt masinast ka [​IMG]

kauaoodatud video ka ! http://www.upload.ee/files/2492071/Video029.mp4.html pilte saate alati järgmistelt lehekülgedelt !

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte