Olen siin kasutaja olnud üle pika aja ning võiks siis oma esimesest rollerist teema ka teha. Ainuke võrr mis siiani alles. Algul oli punase mustaga värvilahendus. Siis tuli kerge ülevärvimine Ning sõber pani matsu. Praegu enamvähem sama, jalgealune kondel on musta värvi ainult. F1 peeglid alles ning tuulesuunaja tuleb veel külge. Set Silinder airsal mingi käredam, kolvimõõt 50mm Silindri pea naraku, suuremate klappidega. Võrreldes originaaliga öö ja päev. Karpa originaal, düüs 80 Uus originaal väntvõll. Malossi 7g rullid Piaggio originaal sidur kollaste vedrudega, punane survekas. Sport CDI, juhtmega versioon, saab pöörete piiraja tagasi peale panna. Kõik piirajad eemaldatud. Lisaks uuele võllile on uus mähis. Lisa maandus silindril. Ilma selleta ei käi. Olemas on veel sport nukkvõlll, vajab külge toppimist. Masinal on läbisõitu natuke üle 11k, kõik minu kasutuses tehtud(siiamaani originaal vario rihm nagu uus ). Seisnud aparaat viimased 3-4 aastat. Nüüd natuke sõidetakse kuid endiselt pole arvel veel. Vajaminevad asjad: Piaggio mhr multivar malossi delta sidur piaggio tagumised taldrikud pikem rihm(Olemas) sport sumpa(Olemas) Lähiaja plaanid siis need asjad muretseda. Kui arvele võetud siis teen tsipa keretöid ja värvin üle ka. Värvilahendust mõtleb veel. Noorematele siis natuke kiirusest. Kiirendus on väga hea, tipp spido järgi 80 kopikatega. Lisaks sidur libiseb kergelt, kuid piisavalt, et mind see häiriks.
Nii, täna tuli kasutajalt MHR777 summuti. Vaatasin üle, kena, ei kurda. Täna polnud aega, et alla installida aga kui leiab siis teeb häälest video ka. Endiselt soov soetada piaggio mhr multivari, piaggio rihma ja originaal taldrikuid. Samuti plaanis ka mingi käredam sidur.
Kena kui meeldib. Panin leovince alla täna, tegin kiirelt mingi kinnituse ka sumpale ploki külge. Hääl on nagu 125cc pit, mulle meeldib. Üks probleem selle summutiga, nagu kõigi sport summutitega. Suuremat düüsi vaja. Kuna praegu karpas 80 düüs juba siis otsustasin suurema karpa kasuks. Niiet pakkuge. Järeldusele jõudsin kui hoidsin gaasi põhjas, lõpuks hakkas puterdama, nälga jääma. Võtsin küünla maha, küünal kuiv, tahmanud.
Nii, kuna keegi karpat pole pakkunud korralikku siis käidud camexis, toodud 93 düüs. Küsivad üüratult selle eest, üle kahe euro. Pärast kodust leidsin oma vanad düüsid ka üles, irooniline. Lisaks on häid inimesi kes müüvad minu arvates koledad srr'id varuosadeks. Sai soetatud piaggio originaal rihm, peale vaadates on see täitsa uus. Veel tulid kaasa tagumised taldrikud.
Täpselt nii palju, et käivitada üritanud korra. Pole dokumente rolleril. Motohoov ei saa oma dokumenditööga hakkama. Ehk pole erilist liigutanud. Kui ilmad stabiilsemaks siis võtan uuesti välja, kerge õlivahetus ning üritan ilusti liikuma saada. Pean ka kaks akut kuidagi peale panema. Ühega ei vea käima ära.