Terv sai siis eelmine masin vahetatud selle vastu.Masin on neli takti ja õige nimi on tm50qt-3. Masin on üldiselt päris hea minekuga nelja takti kohta.Eelmineomanik võttis ära süütelukku kuna minu oma oli suhteliselt algeline. Tipp kiirus jääb mingi 50 kanti ja kõik piirajad peale vario on peal. Ja täna vist läks cdi perse kuna seal oli mingi imelik susin sees kuna ma käisin sõbrapool siis tema hoovi ees suri masin välja ja enam lükates käima ei läind siis ise arvan et cdi läksgi. Andge soovitusi kuidas ehitada esi tulesi lihtsalt esikondlisse ja kuidas teha amordikõrgendust ja veel mis värvilahendus masinale teha. Hetkel oleks vaja mingit süütelukku, variokaant ja kicki. Variokaan on perses ja kicki ei olnudgi, lükkasin masina käima.Kui teil midagi neist pakkuda ande teada. Kas keegi seletab kuidas siia foorumisse pilte lisada. Pilte saab: http://fotoalbum.ee/photos/karlolen1/sets/1192385/ Terv:Karl
Jess cdi ei läingi perse kuna roll tõõtab.Esi kondel on krunditud ja veel mingi alumine küljekondel on ka krunditud.Tagumised kondlid on epo ja klaasriidega kokku ühendatud ja parandatud, varsti saab pahteldama hakkata ja värvima püstoliga 8) .Kui kellegil on pakkuda mingeid ümmargusi tagatulesi andke teada ja veel tahaks dh lenksu.Anke soovitusi kuidas tulesi esikondlisse ehitada 8) 8) .
Kas see on see sama esituli mis oli rooli küljes ja kuidas välja nägi masin sellega. Kuidas teha amordi kõrgendust andke soovitusi.
Kui tahad siis mul on typhooni esituli pakkuda, läheks su esigondlisse ilma suurema vaevata ja hakkaks väga hästi teed ka valgustama kuna on juba pmt sama nurga all juh. Odavalt annaks ära.
Andke soovitusi kuidas teha amordikõrgendust,pakkuge dh ja mingeid vingeid tagatulesi. Kuidas ma saan vario maha see ilgelt kõvasti kinni.
omg lolli kari ausalt. Seo mingi lambikas tross läbi siduri trummli ja ümber amordi või siis seal mingi tugevam köis ümber tagumise velje ja tagumise amordi omavahel kokku ja keera lahti see mutter. Vario saad lahti nii, et paned mingi poldi lihtsalt vahele ja keerad lahti. Mõelge peaga mitte ärge keevitage mingeid võtmeid !
Täna sai siis jälle veits masinaga tegeldud ja kondlid said pahtli, arvatavasti homme lihvima ja siis krunt peale.Täna siis sain tuttavalt dh aga puksi pole. Kui kellegil oleks pakkuda mingit puksi,süütelukku ja mingeid dh vidinaid anke teada. Pilte saab dh:http://fotoalbum.ee/photos/karlolen1/88735325
Esikondel hetkel värvitud aga tagumiksed tahavad lihvi ja krunti.Kas keegi oskab õelda mis see võib olla et vahepeal kui rolli lükkad siiis roll liigub raskelt nagu sidurivahel oleks midagi.Siis mõnipäev üritan tagumised kondlid ära värvida ja siduri ja vario lahti saada. Pakkuge dh puksi ja mingit vinget tagatuld.