masinast ka siis silku:malossi sport 70cc variaatorolini evo speedcontrol 2 sidurivedrudunased malossi survevedruunane malossi väntv6lli laagrid:c4 väntv6ll:stage6 HCP õhusuunaja:TNT punane lenks MP puksh gripidrogrip ,Gel Touch piip :NGK küünal:NGK Champion karbuss :dellerto 19mm black editon düüs:85 õhufiltrer: malossi E5 kinnine summuti:Gianelli Shot
Re: luti keeway neose plokiga 70cc karl, pane need pildid mis müügi teemas on. muidu list hea, aga hetkel ei liigu vastavalt, ja tsipa tuleb korrastada ka.
Re: luti keeway neose plokiga 70cc võrreldes sellega kuidas võiks liikuda aga nüüd oleks vaja sebida silku jahutus plast ja elektrisüsteem korrastada kuna süütesüsteem ei tööta ja ükski tuli ei põle
Re: luti keeway neose plokiga 70cc jaa, aga kuradi punnipõhja paned poobkinni:S, aga vaikselt meelitad siis tõstab gaasiga nina, ja lõppu kerib ka edukalt võiks juba 19 karpa saada v6i 21
Re: luti keeway neose plokiga 70cc punn põhjas kui kinni poob siis järelikult düüs väike. Mul midagi vb pakkuda
Re: luti keeway neose plokiga 70cc tra täna puhastasin plokki ja läks tiba mulda mootorisse :| :| :| :| peab jälle ploki laiali kiskuma ja puhtaks tegema :-x homme proovin ära teha ja sebida roxi raam ja jahutusplast
Re: luti keeway neose plokiga 70cc võta silku maha aint, siis lopputad ära mingi mootorivedeliku või bensiini ja asjadega
Re: luti keeway neose plokiga 70cc ülevalt kollektorist nt lasta seda bensu-diisli segi kusagil banges nii et uputab siis tuleb see sitt välja ?
Re: luti keeway neose plokiga 70cc sul siiski bensiinimootor, pese bensiiniga, vala mitu korda mootor bensiini täis ja siis vala tühjaks
Re: luti keeway neose plokiga 70cc mul lihtsalt vedeleb bensu-diisli segu millega pole midagi teha aga bensu peab minema ostma
Re: luti keeway neose plokiga 70cc Minu vana keeway, loll olid et vahetasid see s**** rikkus selle masina nii ära et jube kohe...
Re: luti keeway neose plokiga 70cc aa siis silku ikka uus õnneks ei tea liigub küll enamvähem. kondlid suht räbalad ja elektrisüsteem ikka jõhker sasipundar.
Re: luti keeway neose plokiga 70cc panin täna võrri kokku tagasi ja puterdab ikka sitaks :-x sai siis algul gaasiga mängides nokk vingelt lendu ja peaaegu üle :lol: