hiina atv 110cc sai siis 5 aastat tagasi ostetud 110cc atv,selle masina hind oli 10 000 krooni . mootor on hästi vastu pidanud aga raami on juba 4 korda keevitatud ja nüüd on ta jälle katki aga see nädal teeb korda tipp kiirus on 80 km h mootor stock malossi e15 filter pildid kui valmis saan teen uusi pilte
esiratas mõnusalt lääpas, muidu jah suht pehmed masinad on, mootor veel kestab aga muu laguneb ümbert üsna kiiresti ära.
raam on jah neil üsna pehme. Omasin ka mõni aasta tagasi sellist masinat. panin mitte just väga hullult matsu ja raam oli peale seda nii kõver, et ei viitsinud isegi taastama hakata.
nüüd on masin korras eile päev läbi keevitasime ja väänasime raami aga õhtul sõitsin juba ringi,nüüd teised õlid sisse ja ongi korras.
nüüd on summuti seest täiesti tühi ainult mingi pisike sõel mis leegi toru juures põdistab nägu väike chopper
Ei täitsa norm pill,mulle on see väga väike masin,mäletan kui põlv läks vastu gaasinuppu ja ma sellega vastu majaseina sõitsin nii et kaardinapuu lendas kus sinna ja teine :lol: Millal metsa sõitma lähme :lol:
siis lähme kui uue esi ja tagatule saan ja ma arvan et pean uue ketti ostma kuna see kett on omadega otsas
ma annan sulle delta esi ja taga tule kui tahad :lol: 8) pane uued pildid ka !!! mis me neist vanadest ikka vaatame :lol:
nüüd pean jälle hakkama masinat remontima kuna laagrid sees vist katki arvatavasti sellepärast et mootor oli vahepeal viltu ja see surus neid ühte nurka aga mis seal ikka tuleb korda teha
Häda ja viletsus selle atvga küll peab keevitama ja kui korda saab,siis on mingi teine nuss :roll: :lol:
Asi ei olnudki laagrites ega hammasrattas vaid sidurivedrud olid nahhui tõmmanud niet nägin lolli vaeva võtsin kõik mootori juba maha ja uurisin kõik oli terve aga kui ma sidurit keerasin siis midagi krõbises tuli välja et vedrud olid puruks ja küljest ära :lol: