Karpa ja jõud

Discussion in 'Help!' started by BeAfro, Nov 13, 2013.

1. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Selline probleem siis, et esimest korda timmisin elus karpat. Jah, tõsi see on. Aga nüüd sai nüüd umbes tehtud, et tühjakäiguga on pöörded täiesti 0, aga töötab ja välja ei sure, väga vaikne ka. Aga esimese ja teise käiguga on madalatel pööretel, 2-4 RPM näidiku peal nagu ei tule need ühtlaselt, teeb natuke imelikku häält, aga kui suuremad pöörded peale saab, siis on täiesti okei. Kolb on ka uus just sees, sellepärast küsin. Ja küsiks seda kah, et kas on normaalne, et vana kolviga, milell oli isegi ülevalt ääre pealt tükk väljas oli aparaat palju vaiksem, nüüd on ikka väga lärmavad hääled. Sumps on metrakit thrower, tegemist supermotoga.

2. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Kui panid suurema silindri seal hulgas, võib olla hääle erinevus täitsa olemas. Samuti võib lõugama hakata, kui saab vähe peale, ehk poob ja karjub vastu. Võimalus ka, et panid summuti uuesti kinni ilma tihendita või õrnalt :) Võid kontrollida ka õhufiltri üle, et see oleks ilusti karpa küljes. Muidugi enne peenestamist ära unusta väikest sissesõitu uue komplekti puhul :)

3. BeAfro

1,770
    12
    38
    Ei peenesta teda jah :D Hoian nagu kullatera, kusagil 200km. 50cc ikka, oli plaan 80cc, aga mõtlesin, et hoian seda nii kaua kui saab ja läheb ikka 50cc. Homme vaatan kinnitused üle ilusti.

Saad öelda, mida mõtlesid selle all, et saab vähe peale? Segukruvi vale ja sealt õhu ja bensiini segu vale või mis? Karpat timmist väljas või nõelaaste. Nõelaastet ma kusjuures ei tõstnudki, ainult segukruvi keerasin ja sain enamvähem sõitma.

Ja kui keegi sekka oskab öelda, palju maksab uus numbrimärk, vana kadus ära ning pean paberid ümber tegema ja kas masina pean ARK viima või mis?

4. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Tõsta nõelaastet või pane suurem düüs, kui puterdab alguses. Segu saad küünalt vaadates paika, kohvipruun.
    Nr märk 6,39€.

5. BeAfro

1,770
    12
    38
    Segu on kohvipruun, tõesti. Aga ma võtsin selle nõela lahti kuhu poole ma siis seda astet panema pean? :D Üles või alla? :D

6. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Stopperi paned alla poole.

7. BeAfro

1,770
    12
    38
    Ah raisk :D Ma panin üles, siis mõtlesin, et alla :D Nüüd olid pöörded nii üleval ja ei viitsinud enam lahti võtta, homme tegelen.
    Kui uue nr märgi lasen teha, siis tuleb uus number ja sinna lisandub veel mingi tasu?

8. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Sama number jääb, ega sa ei võta seda uuesti arvele ju.

9. BeAfro

1,770
    12
    38
    Ja kaua selle tegemisega umbes aega läheb?

10. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Pead pöörduma kohaliku ARKi büroosse täpsema info saamiseks.

11. BeAfro

1,770
    12
    38
    No selge, aitäh. Võib lukku panna, homme panen masina korralikult timmi, sain aru mida teha.

12. BeAfro

1,770
    12
    38
    nii, mul 120 düüs 50cc ja 17,5mm karpal, on see okei või peab kindlalt väiksema ostma? Otseslt ei poo, aga nagu madalate pööretega 1 ja teine käik teebi imelikku häält muidu liigub.

13. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    120 düüs peaks olema stockile kindlasti suur, kui sul originaal õhufilter ka... Aga mine sa tea, parim oleks video :)

14. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Kas ta poob või puterdab ?

15. BeAfro

1,770
    12
    38
    Ei oska öelda. Esimese ja teise käiguga madalatel pööretel, 12 numbrit on pöörete näidikul, siis kusagil seal alguses 2 ja 4 juures teeb väga imelikku häält, nagu pöörded ei tule ühtlaselt või nii, teeb sellist imelikku häält, ei oska öelda, kas ta poob. Pigem nagu puperdab või seleta lahti see poomine, et mis ta siis teeb. Praegu puhusin kõik karpa düüsid ja asjad kõik puhtaks.

16. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Tee video, ei saa midagi aru hetkel.

17. BeAfro

1,770
    12
    38
    No eks ma proovin siis sõita ühe käega :D Kohapeal seda probleemi ei esine

18. kert

kert Member

772
    0
    16
    Kui sa aru ei saa, kas masin puterdab või poob, siis ehk oskad öelda, mis värvi sul küünal on?

19. BeAfro

1,770
    12
    38
    Sain korda juba, nüüd lippab. Düüs 104 panin. Küünal on pruun, mingi haigelt väike täpp otsast on valge, jah ma tean, et see halb :D ma homme tegelen edasi, hetkel sain enamvähem korda kõik.

Jaga seda lehte