Kas on m6tet korda teha?

Discussion in 'Help!' started by Skill, Jan 2, 2014.

1. Skill

Skill New Member

24
    0
    0
    Masin 4t kinroad 50cc sai ostetud siis suvel, paar n2dalat muretut s6itu ja siis hakkas n66kima. Ei liikunud kiiremini kui 5 km/h, sai siis karpat puhastatud k6ik toimis j2lle, aga see ei j22nud viimaseks korraks. Siis juhtus j2rgmine juhtum, masinal hakkas mootor n66kima ja masin vahepeal s6itis kiiremini vahepeal aeglasemalt. Sai siis s6bralt karpat laenata. S6ita sai m6ned p2evad siis hakkas samatmoodi n66kima. V6tsin 6hufiltri 2ra ja ajasin karpa timmi (koos 6hufiltriga oli v6imatu timmi saada), siis hakkas masin s6itma kiiremalt kui tavaliselt, minek oli parem (arvatavasti t2nu 6hufiltrita s6itmisele), kuid lolli peaga s6itsin ka kruusa peal, ja siis hakkas ajukepp pihta. Sai vahetatud silindri, kolvi, klapid, filtreid, siis sai s6ita aga mootor kuumenes koguaeg yle ja m66tor n66kis j2lle. Siis hakkas 6li blokci vahelt v2lja ajama ja kyynal lendas lihtslt v2lja, (vint oli vigane, kompresioon tugev). P2rast kyynla v2lja lendamis, j2i masin seisma, (suvel6pus ja seisab siiamaani). Samuti juhtus midagi ka masina elektroonikaga. Ja nyyd m6tlen kas teen korda v6i ei. Vaja oleks vahetada arvatavasti enamus tihenditest, karpa, kolb (22rmisel juhul t66tab veel, r6ngad nagu uued), silindripea, vb ka silinder, spidomeeter. Samuti oleks vaja yle vaadaka ka elektroonika, kuna esi ja tagu tuled ei t66ta, ja m6ningad lylitid vaja v2lja vahetada. Viimasel ajal oli masinal ka probleeme k2ivitumisega, starteriga k2ivitades polnud lootustki, jalast sai kuidagi k2ima.

Paar pilti masina hiilgeajast : http://www.myalbum.com/Album=JFC7KMBH
    Varustuses on ka sportsummutaja, ja spido kondlodki olemas.

Kas on m6tet korda teha?

2. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Oleneb sellest kui palju raatsid investeerida.

3. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Ohh, mul sama rollu :D Ainult 2 taktiline ja halli värvi. Endal ka vahepeal pöörded jukerdasid jne aga selle sain korda.

4. Skill

Skill New Member

24
    0
    0
    Palju investeerida tuleks?
    Kas kellegil on pakkuda tekstis nimetatud juppe heas hinnaklassis?

5. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Kui ostad uued asjad siis mitmeid sadu eurosi. Kasutatuna vast alla 200 euri saad hakkama.

6. spirit

spirit Member

337
    0
    16
    Usun, et remont läheb kallimaks, kui on seejärel selle masina turuväärtus. Kui meeldib meisterdada, siis ju võib teis aretada, aga kui meisterdamine ei ole eesmärk oma ette, siis ilmselt ei tasu.

7. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Ma arvan ei mõtet seda remontida, kuna ma siin tuleb 500eurine laks kindlasti kui tahate täiesti korda. Mina soovitaks küll uue rolleri osta. Sest , mul enda roller jamas terve suvi , olgugi et hiinakas ei olnud vaid peugeot speedfight 2 lc. Mul enda rolleri parandus oleks olnud 1000euri. Lõpuks müüsin ühele jobule 220euri eest.

8. Skill

Skill New Member

24
    0
    0
    Usun et saan suhteliselt odavalt korda, prgst saan silkupea, kolbi, ja m6ned karpajupid millega saan karpa korda 10 euriga, ja siis peaks masina t66le saama. Endal nuppu jagub kyll et korda teha, masin jukerdas karpa p2rast. K6ige suurem probleem on minujaoks elekter, ei saa esi ja tagatuld p6lema.

9. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Võin sul korda teha kui postiga julged teha.

10. Skill

Skill New Member

24
    0
    0
    Eelmise omaniku poole on juhtmeid juba k2pitud, osad juhtmed katki l6ikadud, osad lahtised ja igat v2rki tehtud esitulede juurest. Mis hinnaga sa korda teed?

11. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    No pane mulle oma max ps. Pea meeles et kasutan kontakte ning iga pooliku juhtme kokku toomine maksab 0,40 euri. Ning mingi 10euri võtan kasu kuna ma ei viitsi ka 2-4 tundi olla juhtmestiku kallal ning tasuta teha. Ise ostustad.

Jaga seda lehte