küsimus siis selles et tahaks panna järgmisele projektile sellist koonukat ja nii et ta tuleks taha undertaili alla välja.... tuttav rääkis et sellega võib suht palju probleeme tulla..... et kas on kaa siis nii?? kas sellega võib probleeme tulla ja ma mõtlen selle all vett, muda, sodi ja muud???? sorry kui postitus vales rubriigis on... mul oli selle kirjutamisega kiire :roll:
Loogiline ju,et sinna lendab paska,aga kui rattapeale porikas on ja koonukat pesta viitsid siis pole hullu.
Kui märjaks ja sitaseks saab siis akkab minekuga jupsima rängalt. aga kui as ta kuskile nii paned et suure vee eest ärakaitse, siis ei tohiks hullu olla
Mis sa sellest nii tihti pesed? Mul ka samasugune tellitud ja kui niitihti pesema peab siis ma küll ei viitsi seda peale panna :roll:
paned talle 1 kord nädalas õli peale muidugi enne seda pesed ta korralikult ära ning kui on kompressor lased ka kompressoriga läbi siis ilus puhas ,lased ta ilusti kuivada ning siis ilusti õli peale,parim on spray õli mugavam,kuna purgis oma pead kätega kinnastega,mida iganes ,tegema
ei tea aga mulle öeldi et mingi käigukasti õliga.. aga võib vist enam v2hem iga õliga teha.. btw. mingi niiöelda juhend peaks selle filtriga ju kaasas k2ima-..
pihustatav õli ei imbu sisse eriti , vedel on parem kuid poel nii mugav . muidu selline koonusfilter on mõeldud rohkem sellistele kõvematele 70cc rolleritele , kuna see filter peaks olema seest tühi .
See on hea õhufilter , mina küll otsustaks selle kasuks .. selle eest peab hoolitsema ( pesema jne ) aga see ei ole ju suur probleem.
Ei ole parem, Õli imbub läbi, pihusti aga jääb ainult pinnale, seega kui sodi läheb läbi pinna, siis sisse ta ei jää.
õli kohta nii palju, et brauerist ( tartust ) saab 200 eek eest suure spray õli õhufiltrite jaoks eraldi mõeldud, kasutad sa seda purki pool aastat vähemalt. pilti pole panna.