Tegin uue teema, kuna vana oli nii paska täis ja mingeid pointless pilte jne: :lol: Ls on 16k Mõned kondlid ja kinnitused on katki, kuna eelmine omanik käis üle kaela. Nüüdseks ära parandatud, aga vaja värvida veel. Alles vahetatud ka reduktori õli. Mootor: Silinder: Malossi sport 70cc Ülekanne: Malossi Primary Väntvõll stock koos c4 laagritega Variaator: Malossi Multiar Karpa: Stock, 90 düüs Malossi e5 koonukas Summut: Leovinze ZX Carbon klapilehed Sidurivedrud: Lillad Survekas: Kollane Rullid: 5g Küünal: Denso Ngk küünlapiip Malossi 7.2 õli õhufiltri õli. Välimus Str8 amordikõrgendus Kroom tuuningvõre Soundboard Sinised varjopoldid Tuled toonitud. 2ledi parktulede asemel Sinine Koso cick. Kroom tuulesuunaja Uus esiketas olemas. PLAANIS: 19mm karpa Malossi sidur Tecningas trek sumpa Välimuselt Stage6 kroom peegel Alumiinium jalamatid kondlid ära värvida( Sinine ja valge) Valge istmenahk Ledid põhjaalla Hetkel:
Re: Sym Jet Sport X Minu arvates väga hea välimusega roller ja ei ole mingi ulme kallis, parim valik selle raha eest.
Re: Sym Jet Sport X Tore kui keegi nüüd symidega ka jamab Endal ka Sym aint valge värvi lahendusega. Värvid oranziks?
Re: Sym Jet Sport X Sai kasutajalt Elavpõrgu tellitud malossi multivar ka symile. Nüüd üle täiesti tutikas Twh sport vario( Sobib Honda Dyole ja symile) Keegi ei ole huvitatud? Ps kui huvi!
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X Vahepeal siis kondlid ära parandatud, pahteldatud, lihvitud ja ootamas värvvimist. Värvimine selle taga ainul et vaja kompressorit Sõbral on, aga seal külm niiet peabb soojemaid aegu ootama kahjuks
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X tuled ja asjad võetakse ikka küljest enne kui pahteldama ja möllama hakatakse
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X See tagatule ma jätsin meelega külge kuna see oli suht sodi algul omadega, ehitasin kondliga kokku.Tagatuli muidu käib terve komplektina tagantda aga tuled toonin ma nk n ära niiet vahet pole. 8) see tagaporikas ,tagatuli ,suunad olid kõik üks kompleks, aga ma tahtsin kokku ehitada selle,,kuna seal olid kenad augud sees. pilt ka sellest.
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X Kle sa sellele Mystic editionit ei taha teha we?Kena roll küll naabril ka siuke
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X Täitsa mõeldav, aga mul oli plaan juba subaru edition eha. Subaru sinine, valge ja esi velg valgeks ning tagumine velg süsimust koos variokaanega. pluss mingid subaru kleepsud. tahaks midagi unikaalset veidike Eks vaatab veel, mõtteid jagub. 8) ja kroomi ka veits