terv. et ostsin siis kasutatud f-act 50 2007. kõik on stock ning oleks väike soov tuunida seda. ma olen kuulnud et sellel on 3 piirajat : cdi, variaatoris ja summutis. keegi oskab öelda palju ta siis välja jookseb kui need maha võtta ? praegu läheb spidojärgi 70 mis on siis gpsi järgi mingi kuuekümne kanti. kuid oleks soov 10-20 km juurde näpistada kusagilt et autodele jalgu et jääks koguaeg. mis teha ? millest alustada ? väga palju pappi pole küll välja laduda kuid ehk annab midagi ikka ära teha. tänud
cn-parts.com -is on piirajavaba summuti toru + suurem düüs kohapeal olemas. Hind 290-390kr. Samas on olemas ka piirajavaba CDI.
selgee, muidu keeway kodulehel on olemas järgmine komplekt: on võimalik osta Keeway rollerite tuunimiskomplekte (rullikud, düüs, leegitoru). 890.- ühesõnaga kas piirajata leegitoru, uus düüs ja 5.3 grammised rullikud on 890 eeku väärt või on võimalik sama asja odavama rahaga läbi ajada ? cn-partsis on täpselt keeway f-actile sobiv ? ning kas see düüs tuleb summutiga koos kaasa või ma pean ise otsima sobivat ? Andge andeks aga ma olen rollerimaailmas alles võhik tänud
Ma ei käi siin eriti, aga jah komplekt on just nimelt Keeway F-Act 50cc mudelile kus on düüs juba komplektis. Tihendid kaasaarvatud. Seal on veel Matrix-le, RY6-le, Hurricane-le ja ka X-Rayle sama komplekt olemas.