Keeway Fact Racing 50 cc

Discussion in 'Help!' started by FactRace, Jun 1, 2014.

1. FactRace

FactRace New Member

3
    0
    0
    Tervist mure selline siis, et sõitsin ja lampi suri Roller välja vaaatasin et kas õli on siis oli eraldi olev õlipaak tühi ja nüüd kahtlustan et Mootor on kottis , öeldi et vaheta silindri komplekt ja kolb välja ? kui te arvate midagi muud siis kõik vastused on teretulnud .kuna ma olen rolleri alal nii öelda Väga võhik :) Äitäh:)

2. Zkax5

Zkax5 Member

231
    0
    16
    Võta mootorilt silinder maha ja uuri kolbi ning silindrit, kui kriimud sees siis osta komplektne silinder kolviga. Õlipaak viska -piiks- ja sega õli bensuga, siis oled sa kindel, et sõidab roller. 8)

3. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    +1 Sellepeale. Sa ei tea kunagi kui õlipump töö lõpetab ja masin kokku jookseb. Ja kuna see on 2 takti masin siis silindri soovitan ise maha võtta, kui ei oska siis võta internet appi. Youtubest leiad igasuguseid videosid kus õpetatakse silindrit maha võtma jms. Kõige parem on ikka kui keegi teine teeb aga kui selline asi veelkord peaks juhtuma siis juba oskad ise seda teha ja ei pea kellelegi ulme raha maksma.

4. taibu

taibu New Member

5
    0
    0
    Kõigepealt võta väljalaskekollektor küljest ning vaata sealt silindrisse sisse ( paremini tuvastad asja kui kasutad veel taskulampi).
    Kui õlituse pärast asi juhtus siis kõigepealt annab kolb alati saba väljalaske poolt...sealt peaksid juba selge ülevaate saama.
    Muidugi enne lahti kruvimist võid veel proovida kuidas kompressioon on.
    Tegelesin neljap. täpselt sama asjaga ja täpselt sama rolleriga ning oh imet oligi kolb ja silinder peetis....

5. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Sellist asja nagu väljalaske kollektor küll rolleril ei eksisteeri..
    Mõttetu on kuskilt väljalaske august seda piiluda ka. Võta silindripea ja silinder maha ja uuri, mis seisus kolb ja asjad on. Ei peaks seda maha võttu nüüd nii hullult ka põdema.

6. FactRace

FactRace New Member

3
    0
    0
    Noo, ma ei oska, kas kedagi siit põltsamaalt või tartust on ?

7. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Silindripea kinnitub tikkpoltide otsa 4 mutriga. Need mutrid keerad lahti 10 võtmega. Kui sul on mutrid maas, peaks silindripea tõmmates ära tulema. Edasi avaldub sulle pilt silindrist koos kolvipeaga. Nüüd tõmbad rahulikult silindri tikkpoltide otsast ära, samas vaadates et silindri taga olevad tihendid kõik ilusti terveks jäävad. Voilaa, saadki nüüd vaadata, kas kõik on korras. (Tegelikuses saad juba põhiinfo teada, kui eemaldad vaid pea. Siis näed ära, mis seisus on kolb ülevalt poolt. Kolbi saad liigutada ja silindrit vaadata kickstarterit õrnalt vajutades- siis hakkab kolb liikuma)

E: Siinjuures unustasin õelda, et tuleb eemaldada ka summuti silindri küljest!

8. Zkax5

Zkax5 Member

231
    0
    16
    Olen küll Tabiverest aga mitte kuhugi poole ei liigu, va mõned korrad Tartu.

Proovi Ivani jutu järgi vaadata. Kui on silindri seinad kriimulised siis uue kolvi ja silindri järele. Ega väga rasket ei ole lahtivõtmises.

9. taibu

taibu New Member

5
    0
    0
    Sry selle väljalaskekollektori pärast...ei tea kus mõtetega olin...pidasin leegitoru silmas.
    Inimene ju ütles, et ei tea asjast midagi ja teie saadate kohe silindrit maha kiskuma.
    Temajaoks kindlasti lihtsam lahendust võtta 10mm padrun, kaks polti lahti keerata ja saab samamoodi asjale pihta...kui kolb on kahjustatud siis alles silindrit maha kiskuma.
    Kui kolb on sile ja korras ning kompressioon olemas siis milleks???
    Kui ta asja eriti ei jaga, kisub silindri maha ning avastab, et kõik on korras mis siis edasi???

Ja enivei pead leegitoru silindri küljest lahti keerama...kui silindrit maha tahad võtta.

10. FactRace

FactRace New Member

3
    0
    0
    Nii, Keegi oli siit tabiverest , tabiverest sobib ka mu isa elab seal ;) annaksid enda facebooki+ saaks sealt suhelda ?

Jaga seda lehte