Masinal on minarelli plokk koos minarelli mähisega, CDI on keeway stock. Selline jama, et hiljuti polnud sädet ja säde tuli tagasi siis, kui alarmi pistik lahti ühendada. Aga kui alarmi pistik lahti ühendada, siis ei sureta masin ennast enam süütelukust välja. Pean piibu suretamiseks pealt ära võtma või siis alarmi pistiku ära ühendama. Oskab keegi öelda, mis jama see on? Ja kui ei oska, siis kuidas saaks süütelukuga sädet ära kaotada, et masin välja sureks? Tulemas on sõidueksam ja siis ei taha väga minna mingi sellise masinaga, et suretamiseks pean piibu ära võtma vms
Viitsib keegi lihtsalt ja kiirelt ära seletada, et kuidas see suretamine üldse toimub? Süütelukust läheb mul punane/valge juhe millel kaob vool ära kui süüte välja keerad. Mis juhtmega ma võiks selle punase/valge ära ühendada, et kui süüte välja keeran siis kaoks säde ära? :roll:
Said asja toimima? Muidu tavaline juhtmete joonis,ehk siis ilma signata näeb välja selline: http://www.4strokes.com/tech/others/QMB ... wiring.gif Joonise peal märgitud ''Kill Switch'' on siis see juhe,mis suretab mootori välja kui saab juhe massiga kokku. Ma sain ühel rolleril süsteemi selle joonisega paika, ajasin ise näpuga taga juhtmeid ja kontrollisin et kas juhe korras või mitte
Mdea, ükspäev panin niisama pistiku kokku ja masin käis, suretus töötab süütelukust jms. aga alarm ei tööta, aga mul õige minarelli mähis, ehk sellepärast?
Sama roller ja täpselt sama probleem, olen sellele kuid lahendusi otsinud kuid tulutult.. Kui asja korda saad siis palun räägi mulle kah kus mis teha tuleb. Mul oli algselt signa blokk peal, (see suretamise jama on koguaeg olnud) siis võtsin bloki maha ja arvasin et seal asi, kuid asi ei muutunud ikkagi.