Keeway jamab.

Discussion in 'Help!' started by Kiivi, Jun 3, 2011.

1. Kiivi

Kiivi New Member

240
    0
    0
    Siuke jama nüüd et ükspäev suri roller lihtsalt sõidu pealt välja ja pärast peale pikka käivitamist sain korra tööle aga jättis hullult vahele nagu ei saa kätte vms.
    Ükspäev tahtsin nõela asendit muuta siis pillasin nõela astme splindi maha ja aretasin uue...
    Nüüd sain eile rolleri niimoodi tööle, et kohapeal käib ilusti aga kui sõitma hakkad siis jälle jätab vahele, täna kui tahtsin rollerit tööle panna siis ei läinud ültse tööle enam, ainult korra lubas.

Olen proovinud kõik nõela astmed läbi ja olen puhastanud küünalt kui ka proovinud teisi küünlaid, uue bena filtri panin, karpa tegin puhtaks, säde on ka olemas.

Mõtted otsas mida teha!

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Säde on korralik? Kui vahele jätab siis üldjuhul süüte viga.

3. Kiivi

Kiivi New Member

240
    0
    0
    võimalik... mul oli eelmine aasta sama jama. aga ma ei tea kuidas seda korda teha.

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Mähised, magneeto, süütepool, piip, küünal.
    Kõik üle vaadata, süütepool ning piip üle vaadata et pragusi ega midagi poleks. Mähised puhastada ning et magneetol oleks kõik magnetid korras.

Jaga seda lehte