Piirajad asuvad tavaliselt : 1. sumbutis 2. karpas 3. aju-CDI Vaata need asjad üle ning anna teada 8)
Ajusse jookseb mul 2 pistikut. 1pistik on 4-ne sinna jookseb 3 juhet 4 auk on vaba. ja teine mis sinna jookseb on 2 ja sinna jookseb 1 juhe 2 auk on tyhi. Karpas ma ei tea kus võib piiraja olla. Sumbuti piirajaga ei oska mdiagi peale hakkata
sumbuti piiraja lase relakaga maha ja pane mingi punn sinna augu ette vms mis välja ei tuleks. ( see ei ole eriline kunst , ise tegin sama oma masinaga , ilusti peab siiani ) karpas vaata membraani juurde , seal peaks olema mingi mahakeeratav junn vms aju kohta ma ei oska sul midagi täpsemat hetkel õelda , aga vaata ega sul seal midagi sellist ei ole : viewtopic.php?f=47&t=2844 . vaata asjad üle ja anna järjekordselt teada. 8)
4 taktilise piiraja seal vaevalt on, kui on üldse siis pöörete piiraja mis on cdi sees ning ainuke võimalus on cdi vahetus. Kuid ma pole kindel selles. Summutil kõik lisatorud mis mitte kuhugi ei lähe maha lõigata ja kinni panna, või siis sportsummuti koos suurema düüsiga. Sel ajal võib ka õhufiltrist piiraja eemaldada ning lisada veel suurem düüs.
Kui sa ise midagi niikuinii teha ei oska, siis mida kuradit sul üldse vaja midagi teada? Vii spetsialistide kätte.