Nii, sai siis mais ostetud selline roller, nagu Apollo Baotian, 2t-iline versioon. Tuunimise kohta ei oska hetkel veel midagi öelda, vb tuleb nipetnäpet asju. Rolleril ei esine peaaegu üldse kriime, ja on hoitud vägahästi. Tegemist on Baotian B40 mootoritüübiga, mis on sarnane cpi minarelli horz. Kuid, jupid peab siiski ostma baotian b40 omad, cpi omad küll sobivad, kuid vigadega. Tegemist on 13tolliste rehvidega, taga ja ees mõlemad ketaspidurid, ja õhkjahutus. Tuuningust niipalju, et on peal gianelli extra. Peal ka uus originaal rihm. Üritame teema offtopciust ja muust rämpsust puhtana hoida, Ettetänades, Keio.
sa võiks selle võre ja kulmudega ühele poole saada,siis hakkaks ilmet võtma Muidu edu uue silindriga ja vaata ,et timmi saad
Täna proovisin 5.0g rulle ,ikka oli sama sitt. Homme lähevad kollased sidurivedrud punaste asemel peale,proovin seda moodi
kollsed sidruivedrud peal nüüd jookseb vähemalt ilusti 50neni,aga 60ne juures ikka pööördes pean vist rullidega mässama... ja ees on nüüd võre ka peal,õhtul teen Tennoga pilte..
Et täna siis ei suri roller välja sõidu pealt Lükkasin veic edasi ja hellasin sõpradele ,üks sõpradest võttis kott pimedas mul küünla maha ja mässas sellega veicc pani peale ja volaaa roller töötas Ma ise arvan,et augulise tee pärast tuli mul küünla piip maha...
mul sama masin ja hakkas ka kord teepeal surema üle 30km/h ei läinud ning võtsin küünla maha vaatasin kas sädet on ja oli, aga kui panin uue küünla hakkas masin tööle. :lol: