Okei mul endal juhe jumala koos, masin ei liigu nagu peaks,masin 70cc keeway. Set: Stage 6 Sport Pro silinder Tecnigas RS-II 17.5 dellorto karburaator Hiina sportvariaator 5g Kollane survekas
Siis on asi selles et tippu pole ollagi, enne lasin ringi 5.5g ja kollane, tipp kusagil 55, allamäge 60.
Praegu 17,5 koos sport pro ning tecnigas RS-II mis piiratud. Karpas oli asi, aga siiski jääb masin nõrgaks. Sõidan nagu iga teine 50'ne masin praegu, hääled ka sarnased.
Mida tähendab RS-II mis piiratud? Kui sul pole sumpast piirajaid eemaldatud siis ei tasugi loota mingile imele,et sinu masin kiiremini peaks liikuma. RS-II sumpal on piiraja leegitorus ja silentseris on samuti 8mm avaga puks sees. Korja need asjad sealt ära!
Tean, kuid endal hetkel piiratud tööriistadega raskusi, primitiivse ahvi moel välja neid nii kergelt ei tao, loodan lähipäevil mõne freesi saada.
lase kuskil suvalises autoremondi töökojas see piiraja maha võtta udu -.- rollerile piiraja peal ja küsid miks edasi ei liigu ...
Ilmselt on sul ka CDI plokk piirajaga :roll: siin on kaks varianti,kas kasutada raskemaid rulle või panna piirajavaba CDI. Mina soovitaks panna Aeroxi CDI.
Aeroxi CDI'ga selline probleem et kiirendades teatud hetk puterdab nagu mõni WRC auto, ning masin ei kogu nii kõrgeid pöördeid, ega ka kiiruseid. Selline tunne et see Aeroxi CDI mis mul endal on, on madalamale piiratud kui Keeway CDI.